Ferenc Pápa mikor fog lépéseket tenni e ügyben?
Ferenc Pápa az egyházat megújító tevékenységet folytat.
De igen jó lenne, különösen a fiatalok számára, hogy a házasság előtti szex Ne legyen bűn. különösen az óvszerrel történő nem.
U.I. Szeretném, ha ne lenne offolás, azaz a szex bűn, és ehhez hasonló válaszokat nem kérek, különben jelentem.
"Nézd meg pl. a nagyon katolikus olaszokat. A prostitúció egészen a hatvanas évekig állami monopólium volt."
És ők valóban igazi katolikusok voltak? Inkább csak képmutató "farizeusok". Úgy, mint a "nagyon katolikus" maffiavezérek is. Semmi közük a valláshoz, csak úgy poénból vallásosnak vallják magukat.
Ha megnézel egy igaz vallásos embert, például valakit a szentek közül, láthatod, milyen az IGAZI hit és az IGAZI egyház. Ami ebben a világban van (pl. prostik és hozzájuk járó férfiak), nem kereszténység.
Jézus mit tanított? Nem ezt!
"Ferenc Pápa egy vén fsz, aki fiatal korában se dugott egy normálisat. Gondolod, hogy törődik ilyen újításokkal? Mi előnye származna ebből? A legtöbb, lelket megnyomorító hülye erkölcsi törvényeket pontosan az ilyen lelki nyomoroncok hozták."
Nem vagyok katolikus, de és sok mindenben nem értek egyet velük, de! Lényeg, hogy az ilyen üzenetek írója teljesen egészséges. Hisz az a trendi, hogy így beszéljünk egy öregemberről. És az a trendi, hogy szexeljünk orrba szájba, úgy öltöztetvén a tizenéves gyermekeinket, mint anno az utcalányokat. A gyerekeknek máson se forogjon az eszük, csak a szexen és a párkapcsolatokon. Ez igen! Hajrá szabad gondolkodás, hajrá szabad erkölcs. előre a szodomizmusért! A legyet is röptében, mert ez a vagány. Meg a sok pénz, drogok, piálások. Ez aztán az egészséges életcél.
Házasság, életfogytig tartó hűség, szelídség, jóság, tűrés, más szükségleteinek ellátása, szegények etetése. Fúj! Ez lelkileg megnyomorító erkölcs! Lelki nyomoronc az, aki segít egy szegényen és nem inkább megerőszakolja!
Gratulálok!
Teljesen egyetértek. A fiatal lányoknak tényleg nem a szexen kell, hogy járjon az eszük. Elég lesz 19-10 évesen.
De az sem helyes véglet, ha teljesen elfojtjuk vágyainkat. Sem az, sem a nimfomániásság nem boldogít.
Én ugyan nem vagyok vallásos, de 100%, hogy soha az életben nem vennék el egy nem szűz nőt.
Az csak igénytelenség és az általános morál süllyedése, hogy sokan igen. A "párkapcsolatok" pedig egyszerűen semmi más, mint a szerelem prostituálása. Ha ezt támogatni fogja az egyház, akkor nem csak, hogy vallásos nem leszek, de egyenesen egyház-ellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!