Ferenc Pápa mikor fog lépéseket tenni e ügyben?
Ferenc Pápa az egyházat megújító tevékenységet folytat.
De igen jó lenne, különösen a fiatalok számára, hogy a házasság előtti szex Ne legyen bűn. különösen az óvszerrel történő nem.
U.I. Szeretném, ha ne lenne offolás, azaz a szex bűn, és ehhez hasonló válaszokat nem kérek, különben jelentem.
igazad van :)
egy katolikus fiatal
Figyelj, ezt nem a pápa dönti el, ez benne van a Szentírásban.
Ajánlom Tomka Ferenc Biztos út című könyvét, abban benne van, hogy miért nem helyes ez.
1-es vagyok
Nem vagyok ,se római katolikus ,se keresztény (csak voltam) ,de szerintem ez egy nagy előre lépés lenne a katolikus egyház részéről.
#2-es vagyok
szerintem a házasság több kell hogy legyen a szexnél, ne legyen a szex a h előfeltétele... az egyik egy állatias viselkedés (akár tetszik akár nem) a másik mégis valahol az emberi értelem győzelme.. persze ha már van feleség /férj akkor ne kefelj össze vissza, bár ugyanezek miatt szerintem még ez is megbocsájthato. A házastársi szerelem több kell hogy legyen mint a testi kielégules
2es vagyok újra
viszont szerintem a homoszexualitás nem elfogadható minimálisan sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!