Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ferenc Pápa mikor fog lépéseke...

Ferenc Pápa mikor fog lépéseket tenni e ügyben?

Figyelt kérdés

Ferenc Pápa az egyházat megújító tevékenységet folytat.

De igen jó lenne, különösen a fiatalok számára, hogy a házasság előtti szex Ne legyen bűn. különösen az óvszerrel történő nem.

U.I. Szeretném, ha ne lenne offolás, azaz a szex bűn, és ehhez hasonló válaszokat nem kérek, különben jelentem.

2015. aug. 20. 16:46
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:

IGAZAD VAN!

1-et értek kérdező!

2015. aug. 20. 16:47
 2/50 anonim válasza:
65%

igazad van :)

egy katolikus fiatal

2015. aug. 20. 16:56
 3/50 anonim ***** válasza:
15%

Figyelj, ezt nem a pápa dönti el, ez benne van a Szentírásban.

Ajánlom Tomka Ferenc Biztos út című könyvét, abban benne van, hogy miért nem helyes ez.

2015. aug. 20. 16:57
 4/50 anonim ***** válasza:
36%
nem a szex a bűn, hanem házasság előtt nem helyes, viszont házasságban megélni csodálatos. Különben meg milyen példa az a nemhívők szemében, ha egy keresztény fiatal fűvel-fával összefekszik.
2015. aug. 20. 16:59
 5/50 anonim ***** válasza:
33%

1-es vagyok

Nem vagyok ,se római katolikus ,se keresztény (csak voltam) ,de szerintem ez egy nagy előre lépés lenne a katolikus egyház részéről.

2015. aug. 20. 17:07
 6/50 anonim válasza:
43%

#2-es vagyok

szerintem a házasság több kell hogy legyen a szexnél, ne legyen a szex a h előfeltétele... az egyik egy állatias viselkedés (akár tetszik akár nem) a másik mégis valahol az emberi értelem győzelme.. persze ha már van feleség /férj akkor ne kefelj össze vissza, bár ugyanezek miatt szerintem még ez is megbocsájthato. A házastársi szerelem több kell hogy legyen mint a testi kielégules

2015. aug. 20. 17:08
 7/50 anonim ***** válasza:
72%
Reméljük nemsokára.A homoszexualitást már elfogadhatónak mondja,miért lenne bűn a házasság előtti szex,ha két fiatal szereti egymást és nem üzleti kéjelgésről van szó?
2015. aug. 20. 17:25
 8/50 anonim válasza:
31%

2es vagyok újra

viszont szerintem a homoszexualitás nem elfogadható minimálisan sem

2015. aug. 20. 17:37
 9/50 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg az hogy mi számít bűnnek, nem lehet demokratikus népszavazás tárgya.
2015. aug. 20. 17:57
 10/50 anonim ***** válasza:
30%
Mért kellett lepontozni? Legalább a lelkiatyátokkal/lelkészetekkel beszéljetek ez ügyben, ő elmondja majd, hogy miért nem helyes.
2015. aug. 20. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!