Szerintetek ez csalás?
J. t.-knél láttam, hogy megszavaztatták a gyülekezettel, hogy hozzájárulnak-e egy 200 000 ft-os munka elvégzéséhez, ami már régen elkészült.
Mi van, ha nem járulnak hozzá? Ez így szabályos? Miért nem előrre kérik a hozzájárulást? Ezzel gyakorlatilag bírkának nézik a tagokat, tárgyaknak, bábúknak, akik mindenre bólogatnak, és saját belső előírásaikat hágják át, remek minősítést szerezve maguknak az előtt, aki szerint aki hű a kevesen, a sokon is hű.
Szia!
Változtat valamit érdemben az életeden, ha egy vállalkozás belügyeibe kutakodsz?
Szerinted Engerer vagy Rubinstein játssza szebben Chopin darbjait?
Nem, én veled ellentétben nem csak vádaskodom: megvan a munkavégzés ideje, és a szavazás dátuma, ráadásul a koordinátor vallomása is, ugyanis megkérdeztem tőlle, hogy normálisnak tartja e ezt az eljárást. azt mondta, ő is meglepődött elősször, miután kinevezték, hogy ezt igy csinálják, de azt mondták neki, hoogy ezt így szokás.
És te, válaszoló, ki vagy, hogy csak így nekemesel, vádaskodva, elítélve? Ha tanú vagy (a stílusod alapján az vagy) akkor inkább arra válaszolj, hogy nállatok is ez a szokás? Elköltenek xxxxx ft-ot, erre, arra, majd miután megvették, megcsináltatták, kifizették, egyszer csak megszavaztatják veletek? Mert ha így van, nem védeni kellene őket, hanem szólni nekik,hogy törvénytelen dolgot tesznek, hibás az eljárásuk. Mundjuk figyelmeztették már őket többen, pl a két tanús szabály törvénytelenségére is, de a jó sáfárok nem hittek a jó szónak: 375 millió dollárjuk bánta, megy is a nagy sáfárkodás a gazda vagyonával... Én most szólok: állítsátok le ezt az elterjedt, de hibás szokást: elősször megszavazni, és utánna költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!