Vajon tisztességes szándékkal manipulálják itt egyesek mások nickneveit?
Pl. grkaty az eredeti és létezik egy gr.katy, aki hazudik és csal a nevében.
Vagy KZitus nevét valaki hamisan KZItus-ra változtatta és ezzel téveszti meg az embereket. Ez vajon krisztusi viselkedés?
Aki tud ilyent, írja ide nyugodtan, tudja meg mindenki.
Egy időben ezért is volt olyan szép hosszú a nevem :P
Annyi a titka az egésznek, hogy nem a neveket kell nézni.
Engem szórakoztat. Van annyi sütnivalóm, hogy képes vagyok betűket megkülönböztetni egymástól, így egy pillanat alatt feltűnik a különbség. :)
Az önmagukat sáskának képzelő tanúk pedig nagylányok, meg tudják magukat védeni.
"Ez vajon krisztusi viselkedés?"
Biztos, hogy nem az!
Történelmi tény, hogy Jézus sohasem kommentelt más nevében a Gyakorikérdéseken!
A krisztusi magatartás követése érdekében egyébként javaslom ilyen emlékeztető karkötő viselését a mindennapokban: [link] - WWJD - What Would Jesus Do - Mit Tenne Jézus?
Esetleg ha az nincs, akkor egy ilyet: [link] - What Would Steven Jobs Do?
De Jézusban ez volt a "legdurvább", amit tett kedves utolsó válaszoló! Biztosan nem haltak bele, sőt! Ja, és emlékeztetnélek, hogy abban az időben ettől sokkal keményebb igazságszolgáltatás volt 'divatban' Izraelben, Ő ahhoz képest nagyon is szelíden bánt a templomban kereskedőkkel.
.....
Kedves 5-ös válaszoló! Te itt most nagyon könnyen beszélsz, de ha egy olyan oldalon, ahol kötelező a névhasználat, veled is hasonlókat tennének, lehet nem szórakoznál ilyen jól! Mellesleg a csaló és hazudozó magatartáson derülsz? Milyen érdekes az ember, míg másokról van szó ...
Sziasztok!
"tisztességes"?
Nem, egyértelműen a megtévesztés a cél.
Bár szerintem ez mindent elárul az illető jelleméről.
Amúgy meg nem hiszem, hogy ezzel felnőtt embereknél komolyan célt lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!