Szüleim vallásosak, de én nem vagyok, mit tegyek? Többi lent.
Szerencsés vagy, hogy a szüleid elfogadják :) Becsült meg őket! Sok embert a végletekig győzködik vagy rákényszerítik a szülei a saját hitükre...
Sürgősen keress új barátokat! Hidd el valóban nem fogod tartani a kapcsolatot velük az érettégi után, max 1-2 emberrel. Az igaz barát szeret, legyél vallásos vagy sem. Nekem is azok az a barátaim, akikkel évtizedek óta jóban vagyok, szeretnek, és én is őket, pedig az idő rendesen változtat az emberen személyiségben is. Legyenek Neked is igaz barátaid!
Még biztos nagyon fiatal vagy, szerintem is a haverjaiddal van a gáz, sok embernek az életét tönkretették már az ilyen "élem az életem rendesen iszok és dohányzok" alakok.
Nagyon gázok, és az ilyenekről szokott kiderülni, hogy mihelyst komolyabb dolgokról van szó, cserbenhagynak, ne várd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!