Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szüleim vallásosak, de én nem...

Asdnoname kérdése:

Szüleim vallásosak, de én nem vagyok, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem vagyok vallásos, részt se veszek semmi templom se semmi, és ezt szüleim tisztelik, hogy ne mvagyok az nem zaklatnak vele, tehát a családban úgy ahogy megvan a béke ,hogy ők azok én nem, de a barátaim körébe kiderült ez az egész, hogy szüleim azok, és ezért most én vagyok elítélve, azt hiszik hogy én is az vagyok közbe tényleg nem, tehát én nekem közöm sincs ehhez, de én vagyok a s..r, szerintetek mit tegyek? Rendesen cigizek, iszom, élem az életem. De nem értem miért vagyok elítélve?

2015. aug. 16. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, hogy a szüleid elfogadják :) Becsült meg őket! Sok embert a végletekig győzködik vagy rákényszerítik a szülei a saját hitükre...

Sürgősen keress új barátokat! Hidd el valóban nem fogod tartani a kapcsolatot velük az érettégi után, max 1-2 emberrel. Az igaz barát szeret, legyél vallásos vagy sem. Nekem is azok az a barátaim, akikkel évtizedek óta jóban vagyok, szeretnek, és én is őket, pedig az idő rendesen változtat az emberen személyiségben is. Legyenek Neked is igaz barátaid!

2015. aug. 17. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Még biztos nagyon fiatal vagy, szerintem is a haverjaiddal van a gáz, sok embernek az életét tönkretették már az ilyen "élem az életem rendesen iszok és dohányzok" alakok.

Nagyon gázok, és az ilyenekről szokott kiderülni, hogy mihelyst komolyabb dolgokról van szó, cserbenhagynak, ne várd ki.

2015. nov. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!