Szüleim vallásosak, de én nem vagyok, mit tegyek? Többi lent.
"Rendesen cigizek, iszom"
A szüleid meg rongálják a renomédat azzal, hogy kispolgári, konformista életet élnek. Ej, az élet nehéz.
A vallás rossz dolog.Egyszer valaki ezt mondta:Isten nem vallást teremtett,hanem életet!
Én keresztény vagyok,úgyhogy lehet,hogy elsőre ellentmondásnak tűnik,de Jézus életet hozott számunkra,nem vallást,meg szabályrendszereket.
Üdv!-Roland
mekkora f...ok a "barátaid"
szerintme kötekedj visza, az egyiket nyomorékozd le mert zsemüveges, a másikat buz...zd le ha élénk színű ruhát visel stb
just 'an ada mutha fucka...
a csordáért való verekedés nem barátság, ha egy ilyen dolog miatt szívják a véred akkor nem voltak a barátaid sosem
sokan megélnek hasonlót, pl éretségi után, rájönnek h most h már nincs suli az eddigi "barátaik" kb 10%-a ha érdeklődik utánuk
Hova jut a világ, komolyan... Ha valaki hisz Istenben rögtön kiutálják :D
Nehogy már neked kelljen mentegetőznöd, hogy "Isten ments, hogy vallásos legyek". A szüleid azok, Te nem vagy az. De nehogy már a szüleid miatt "szégyenkezz", akik csak eddig jutnak el, azok nem a barátaid. Sőt, én talán azt is sajnálnám, hogy ismerem őket.
Okos vagy te a magad módján kérdező. Jól látod, a hasonlat rendkívül pontos. Olyan, mintha dőlne össze az épület, amely eddig otthonod volt. De rémületedben nem gondolkodsz tovább, nem nézel körül. Ha az épület összedőlt, talán nem is volt olyan stabil. Hiszen az első szellő romba döntötte. Ha körülnézel, a világban ezrével látsz másik épületeket. És esetleg sokkal stabilabbak.
Na jó, az előző minden zegét-zugát ismerted. Ezeket meg nem. És nem vágysz felfedezésre? Nem szereted az újat megismerni? Légy nyitott, engedd be az új szeleket. Hiszen az vagy, gondold meg. A szüleid és te jól elviselitek egymás másságát, ettől még szerethetitek egymást. Most mi történt? A haverjaid nem viselik el a másságot. Még azt se veszik észre, tényleg más-e. Vannak sokkal jobb minőségű csoportok. Keress egy másikat, be fognak fogadni, hiszen alkalmas vagy rá. Ebben te is megbüdösödsz, mint a romlott sonka közé tett jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!