A szüleim vallásosak én nem mit lehet tenni? Bővebben lent
Ilyenkor örülök, hogy a szüleim ateisták és még megkeresztelni se' vittek el. :)
Közöld velük, hogy szerinted Isten nem létezik, a nagy semmihez meg nem fogsz imádkozni. Vagy add be a derekad, kibírod azt a heti durván egy órát (gondolom vasárnaponként kell menned...) fejen állva is. Nem kell hinni benne, csak játszd el, hogy figyelsz. Hazudni tudni kell szavakkal és azok nélkül is, talán ideje megtanulnod. :) Aztán ha lehetőséges lesz saját lábadra állva elköltözni, akkor tehetsz az egész marhaságra magasról.
sajnos nem tudsz mit csinálni, ha ilyenek a szüleid :( előttük hagyd a fenébe az egész vallás témát, ha meg felhozzák, csak hagyd rájuk, amit mondanak...én ilyen szempontból azt hiszem szerencsés vagyok, mert a szüleim vallásosak, megkereszteltek,járattak hittanra, meg minden , de 16 éves korom óta ateista vagyok (igaz, előtte sem sokat foglalkoztam a vallással, a hittanra is csak a barátaim miatt jártam), és nem akarják rám kényszeríteni a vallást...elfogadnak így, ahogy vagyok...
nem tudom,most mennyi idős vagy, de ha 18-20 éves leszel, valószínüleg már bele fognak törődni...most azt hiszik,hogy csal lázadsz és azért nem akarsz hinni...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!