Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az önkielégítés ekkora bűn?...

Az önkielégítés ekkora bűn? Akkor most én?!

Figyelt kérdés

3 éve csinálom, de nem szoktam meggyónni. Nem is tudtam, hogy bűn. Később nem mertem.

Viszont májusban meggyóntam egy másik papnak, hogy önkielégítést végeztem. Nem kérdezte, hogy előtte mikor, hányszor stb... Ekkor gyóntam meg először 3 év alatt. Aztán a mi papunknak is. Mondott róla pár dolgot, hogy miért bűn stb... És most is meggyóntam, viszont mondta, ha csinálom, utána nem mehetek áldozni. Ez most komolyan ilyen súlyos bűn? Most minden vasárnap, vagy ünnep előtt gyónjak meg?

És az előző 3 év? Azalatt akkor mennyit vétkeztem? Azt hogy gyónhatom meg? Régebben naponta csináltam, mostmár csak hetente, vagy ha néha rám jön. De nem hiszem, hogy kibírom úgy, hogy egy hónap alatt, egyszer se dobjam ki :(

F/16

2015. aug. 7. 06:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
13%
Amíg nem vagy tudatában a bűnnek, az nem számít olyan súlyosnak, de amikor már tudatában vagy és úgy csinálod, az már tudatos bűn elkövetése, hagyj fel vele minél hamarabb.
2015. aug. 16. 18:05
 32/39 anonim ***** válasza:
18%

az utolsónak igaza van. Ha újjászülettél (ami még nem történt meg) és folyamatosan csinálod ezt, addiig amíg már nem is igazán érzel kényszerítést, akkor szándékosan vétkezel. Akkor nincs bűnökért való bocsánat.

Én beleestem ebbe. Éreztem, hogy bűn, a Sz.SZ. jelzett, de én komolyan elfolytottam őt. Rohadtul sajnálom. Hogy lehettem ekkor idióta.

Most a pokolra fogok jutni örökre, mert nem figyelmeztettek!

Azóta nincs hitem (1,5 éve)

2015. aug. 29. 20:07
 33/39 anonim ***** válasza:
54%
Inkább használjatok férfi erényövet, minthogy önmarcangoló életet éljetek! Én is végeztem önkielégítést a házasságom előtt és alatt is, de szerencsére a feleségem rám parancsolt egy CB3000-es, csinos, bugyi alatt is diszkréten és kényelmesen viselhető, biztonságos, könnyű, műanyag férfi erény-készüléket. Azóta nagyon jól érzem magam, kellemesen és állandóan viselhető. Többé már nem is tudnék maszturbálni hiszen az erény-készülék teljesen megakadályozza ezt. Pisilni egyszerű benne, és a hajnali, spontán merevedés sem zavar már, mert nem tudom magamat izgatni. Amikor a feleségem szeretne velem összebújni akkor leveszi rólam (mivel a készüléket egy egyszerű lakatocska rögzíti rajtam), aztán amikor kiürültem megmosakszom, beolajozom és mindig felhúzott fitymával visszahelyezem a készülékemet és a kis lakattal lezárom magam a feleségem előtt: és szent a béke. :)
2015. aug. 31. 15:36
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük a beszámolót.

Ha választani kell a péniszlakat és a pogány barbarizmus között, azt hiszem én a vad hordákkal tartok.

2015. aug. 31. 21:07
 35/39 anonim ***** válasza:

Nos, én együtt érzek veled.

Sőt, kedves egészségedre minden alkalommal! :)))

2015. szept. 2. 15:10
 36/39 anonim ***** válasza:
80%

Semennyire sem bűn. Isten úgy teremtett meg minket, hogy egy bizonyos életkortól kezdve csináljuk. Aki nem csinálja, az magával szúr ki.

És azoknak, akik szerint bűn: ideje lenne kicsit felvilágosodni szexuális téren.

2015. szept. 29. 09:58
 37/39 anonim ***** válasza:
58%, ne terjeszd már itt ezt a démonikus szentlelket.
2019. jún. 6. 12:42
 38/39 anonim ***** válasza:
Mert megvakulsz tőle meg megsüketülsz.
2019. aug. 31. 07:38
 39/39 anonim ***** válasza:
Szabadulj meg a vallástól. Az a bűn.
2019. aug. 31. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!