Az önkielégítés ekkora bűn? Akkor most én?!
3 éve csinálom, de nem szoktam meggyónni. Nem is tudtam, hogy bűn. Később nem mertem.
Viszont májusban meggyóntam egy másik papnak, hogy önkielégítést végeztem. Nem kérdezte, hogy előtte mikor, hányszor stb... Ekkor gyóntam meg először 3 év alatt. Aztán a mi papunknak is. Mondott róla pár dolgot, hogy miért bűn stb... És most is meggyóntam, viszont mondta, ha csinálom, utána nem mehetek áldozni. Ez most komolyan ilyen súlyos bűn? Most minden vasárnap, vagy ünnep előtt gyónjak meg?
És az előző 3 év? Azalatt akkor mennyit vétkeztem? Azt hogy gyónhatom meg? Régebben naponta csináltam, mostmár csak hetente, vagy ha néha rám jön. De nem hiszem, hogy kibírom úgy, hogy egy hónap alatt, egyszer se dobjam ki :(
F/16
az utolsónak igaza van. Ha újjászülettél (ami még nem történt meg) és folyamatosan csinálod ezt, addiig amíg már nem is igazán érzel kényszerítést, akkor szándékosan vétkezel. Akkor nincs bűnökért való bocsánat.
Én beleestem ebbe. Éreztem, hogy bűn, a Sz.SZ. jelzett, de én komolyan elfolytottam őt. Rohadtul sajnálom. Hogy lehettem ekkor idióta.
Most a pokolra fogok jutni örökre, mert nem figyelmeztettek!
Azóta nincs hitem (1,5 éve)
Köszönjük a beszámolót.
Ha választani kell a péniszlakat és a pogány barbarizmus között, azt hiszem én a vad hordákkal tartok.
Nos, én együtt érzek veled.
Sőt, kedves egészségedre minden alkalommal! :)))
Semennyire sem bűn. Isten úgy teremtett meg minket, hogy egy bizonyos életkortól kezdve csináljuk. Aki nem csinálja, az magával szúr ki.
És azoknak, akik szerint bűn: ideje lenne kicsit felvilágosodni szexuális téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!