Miért bűn az önkielégítés?
A mai korban az ember dönti el mi tetszik Istennek
és mi nem tetszik Istennek ?
Mert szokás szerint az ostoba birkák félreértelmeztek egy történetet.
Onán, Júda és egy kánaáni lány fia, akit Jahve megölt, mert nem volt hajlandó a sógorházasságot (levirátus) véghezvinni meghalt bátyja gyermektelen özvegyével, Támárral (1Móz 38,4-10) (1Krón 2,3).
Ő maga akarta örökölni elhunyt testvérének vagyonát, ezért ontotta földre magját.
Tehát tévesen nevezik az önkielégítést onanizálásnak, mert Onán valójában megszakított közösüléssel (coitus interruptus) védekezett a nem kívánt terhesség ellen (fogamzásgátlás).
Erről tépem itt a számat már hetek óta, de a sok véglény csökött agyáig nem jut el. Már tényleg ott tartok, hogy Paintbe rajzolgatom le azt, amit amúgy leírhatnék egy pillanat alatt, mert máshogy úgyse fognák fel.
Melyik istennek kérdező??? A zsidó-keresztény istennek, a hindu istennek, az iszlám istennek, az indiánok istenének, a távolkeleti sárkányoknak???
Én egyikhez sem tartozom, mert Magyar vagyok!!!
"Azért, mert van két dolog az Univerzumban, ami ritkán találkozik: a nemi vágy és a logika."
Azért nem, mert van két dolog az Univerzumban, ami ritkán találkozik: a vallás és a logika
De gonosz voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!