Miért bűn az önkielégítés?
Ha úgy tetszik isten teremtette szexuális lénynek.
És azt a sok sok tudományágat is amely szerint ez normális sőt építő tevékenység.
Aki szerint bűn az még a saját teológiájában sem látja a logikai abszurdumot :)
(szerintem nem isten teremtette az embert, buta nem vagyok, csak próbáltam az ő nyelvükön megfogalmazni)
Akkor a következő alternatívák vannak:
-a kasztrálás
-a nyúlj magadhoz amiért Isten számon kér
-uralhatod a testedet és nem a tested és a démonok uralnak
téged.
Melyiket választanád ?
démonok uralnak. édesjóistenem...
Provokálod itt a józan eszűeket...
Komolyan mondom nem is értem az ilyeneknek miért nincsen egy külön sziget, és fertőzik egymás agyát ezekkel?
A maszturbálás teljesen normális szexuális magatartás. mi több egészséges és építő jellegű tevékenység.
Lehet dajkamesék szerinte erről hazudozni csak éppen senkit nem érdekel aki értelmesen gondolkodik. És ebben nem egy vallásos is beletartózik. (a hitélet még önmagában nem zárja ki a józan észt)
Ez az egyik legvitatottabb kérdés.
Nem lehet egyértelműen bűnnek kikiáltani, hiszen nincs benne a Bibliában, hogy bűn lenne, ráadásul aki bűnnek tartja, nem is tudja rendesen megindokolni, hogy miért. Az "elvesztegeted a magjaidat" nagyon rossz érv (sokáig ezzel próbálták meggyőzni a fiúkat). Ennyi erővel a lányoknak szabad, hiszen ők nem vesztegetnek el semmit, a menstruáció viszont bűn, mert akkor elvesztegetik a petesejtjeiket, ahelyett, hogy gyereket szülnének! Na ugye, hogy ez hülyeség.
Másrészt nem egyértelmű, mi számít bele a paráznaság fogalmába. Egyesek mindenféle szexuális cselekedetet, gondolatot (!) annak tartanak, eme gondolatmenet szerint az önkielégítés is az. Ám legyen nekik a hitük szerint. Én nem tartom bűnnek.
# 9
Nem vagyok vallásos. Logikus vagyok.
# 17
Amikor azt írtam, nem vagyok vallásos, logikus vagyok, az sem azt jelenti, hogy azok tökéletes ellentétei egymásnak és egyáltalán nincs átfedés a kettő között. Lehet valami egyszerre vallásos igazság és logikus igazság. Én csupán érteni vélem néhány elemét a vallásoknak. Szerintem a logika és a vallás gyakrabban találkoznak, mint a nemi vágy és a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!