Hol van isten? Valaki téritsen meg legyenszives!
Amúgy pont az ítélkezést kerülve írtam ezt: "Bár sejtem, hogy nem érdekel a dolog, de ezt ítélje meg Isten"
De figyelembe vettem az előző hozzászólásokat is. konkrétan a "sejtem" szóval akartam az ítélkezést kerülni, de nem sikerült:( Pedig így folytattam: "ítélje meg Isten". Ha valóban ítélkeztem volna, akkor nem válaszoltam volna.
Valóban, Jézus válaszolt, de volt, hogy megítélte a gúnyos kérdezőt. Sőt, azt is mondta, hogy ne dobjátok a gyöngyeiteket a disznók elé (ezzel senkire nem célzok, csak ehhez kapcsolódik) és még sok mást is mondott...
"Tehát ne ad a számba"
Természetesen tudom, hogy az add az két d és még sok mást is, amit elírtam:(
Kedves 34-es hozzászoló!
Én azt a tiszta és teljes evangéliumot akarom hirdetni, amit Jézus lehozott a Mennyből a Földre.
Egyértelmű, hogy önmagában a Biblia olvasása nem elég. Kezdetnek viszont úgy gondolom jó.
Az is egyértelmű, hogy önmagában a hit sem elég, cselekednünk kell a hitet.
Én azt gondolom, ha mindenféle korlát és előítéletek nélkül, tiszta és nyitott szívvel kezdjük el olvasni a Szentírást, akkor megfog minket érinteni az Isten szerete.
Az a legjobb, ha az emberek a saját szabad akaratukból döntenek úgy,és mondják ezt magukban hogy:
Igen, engem érdekel Jézus Krisztus, engem érdekel az örök élet és a Mennyország, elkezdem olvasni a Bibliát, elkezdem keresni ezt az Istent, akiről itt beszélnek.
Ezért mondom, aki így tesz, az okos ember.
Csak azt tudom mondani az embereknek, hogy keressétek Jézus Krisztust! Olvassátok az Ő igéjét, mert az maga az élet!
Áldjon meg benneteket az Úr!
Kedves Sanyji!
A 34-es vagyok. Én is teljesen egyetértek Veled, Testvér!
Jézus a lelkeddel!
13%-os válaszoló.
nem, félreértettél. én magam sem írok helyesen, ezáltal nincs jogom megítélni téged, vagy bárki mást.
te írtad, hogy tanító vagy, én erre kérdeztem rá, hogy mit tanítasz? mivel gondolom a kijelentésed arra vonatkozott, hogy a bibliát, ezért tippeltem az irodalom szakra, a nyelvtan meg ezzel szokott járni, legalábbis nekem az irodalom és nyelvtan tanárom mindíg ugyanazon személy volt.
44-es hozzászoló!
Semmi jelentősége nincs a j-nek, a Sanyi foglalt volt, ennyi az egész.:
34 és 44-es testvérek:
A mi Urunk, Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!
46-hoz:
ok, bár engem nagyon idegesít, hogy ennyire elgépelek a táblán. Korábban az egyházban voltam tanító, most a mi kis -egyházon kívüli gyülekezetünkben - vagyok tanító, hitben járást tanítom, Krisztus testét szeretném tökéletesíteni, elhívásom szerint. alapigém:
Róma
2,21 A ki azért mást tanítasz, magadat nem tanítod-é?
Szóval bőven van mit tanulnom nekem is
47-hez: jól látod, menet közben én is gondoltam, h ítélkezek, ezért írtam, hogy inkább ítélje meg Isten, Ő biztosan tudja, hogy gúnyolódik-e vagy sem, nekem a "dolgom", hogy válaszoljak
jó dolgokat írsz, egyébként meg mindannyiunknak van mit tanulni.
egyházon kívüli gyülekezet? az milyen? mennyi embert, és milyen korosztályt tanítasz? mennyi ideje?
érdekel, de mivel személyesek, megértem ha nem válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!