Ha valaki játszik a World of Tanks-szel és ha tud kódgenerálásról valamit, az írja már le legyenszíves hogy lehet ezt megcsinálni. Kérdezem, hogy ez nem veszélyes játék? Nem szúrja ki a WG és nem bannolnak vagy hasonló?
Ha a kódgenerálással előnyre teszel szert a többi játékossal szemben akkor bizony kivágnak mint macskát sz@rni.
Amúgy nincs a játékhoz hack, mivel központi szerverhez csatlakozik a te szgéped, és az ottani játék fájlokat csak olvasni tudod, módosítani nem (kivéve azokat amik a te adataidat, tankjaidat, statokat tartalmazzák)
És bármilyen kód ami olyan h nem hivatalosan szereztem az mind az a kategória h "előnyre teszek szert más játékosok ellen"?
Szal olyan "fekete" kód nincs amit nem szúr ki a WG de boldogsággal használhatom?
A mostani kódot tudom, csak engem kismennyiségű arany érdekelne, mert kell a felszereléseket leszedni. Abba se halnék bele ha 1500-at kén felraknom, CW re is mehetnék csak hát mikrofonom nincs, gépem nem vami jó mert ha már a WOT mellett megy a TS már laggol szal ezért már vadászom a lehetőséget ha van vhol vmi bónuszkód.
Na de ezt akk elfelejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!