Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Minden nap azért imádkozok,...

Minden nap azért imádkozok, hogy verje meg az Isten azokat akik nekem keresztbe tettek. Mit szóltok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, és az életem értelmetlen lett. 16 ember keserítette meg eddig az életem. Ha van Isten ezt nem hagyhatja tétlenül.
2015. júl. 18. 18:01
1 2 3
 21/22 Tamás321 ***** válasza:
Az a baj, hogy az emberek eltűrik az igazságtalanságokat. Senki nincs, aki az igazság mellett szólna, mert mindenki tűr. És miért tűrnek? Mert aki tűr, az maga sem megy az igazsághoz, mert annyira azért nem szereti az igazságot.
2015. júl. 20. 00:40
 22/22 anonim ***** válasza:
Megbocsájtani nagyon nehéz, nem megharagudni könnyebb! A megbocsájtás nem azt jelenti, hogy puszipajtások lesztek, hanem azt, hogy elengeded a neheztelést az adott illető felé, a te saját érdekedben. Nem kellesz közeledni sem felé többet!
2015. júl. 20. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!