Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A bibliaban vannak arra...

Vattacukor1234 kérdése:

A bibliaban vannak arra utalasok, hogy isten nem fogadja el a melegeket?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 20:17
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:

akkor az adott lovak kizárólag szamarakhoz vonzódtak és fordítva?

Ha egy lovat és egy szamarat összezársz, csak várni kell és jön az öszvér, két azonos neműt összezárt nem túl nagy az esélye, hogy melegeskedni kezdenek, kivéve ha már előtte is melegek voltak

és az analógia sem feltétlen jó, fehérek feketékkel, ázsiaiakkal stb találóbb lenne, igaz ezek csak rosszok, ha még élnének más emberfajták velük is tudnánk szaporodni

2015. júl. 2. 22:50
 22/59 anonim ***** válasza:
és mégvalami, EMBEREKNÉL van ilyen? Mindig és minden kultúrában a társadalom kb állandó hányada állatokba volt szerelmes, és ezen kisebbség döntő többsége CSAK állatokba? Mert itt a parancsolat embereknek szól, emberekről szól
2015. júl. 2. 22:52
 23/59 anonim ***** válasza:
0%

Ki kéne nyitnod azt a viselkedéstudományi könyvet már, mertolyannincs hogy "csakazokhoz" vonzódik, értve itt a más fajokat.

Ki kéne nyitni az emlegetett biológiakönyvet is, mert pl. ha összezársz egy rakás tehenet,azok bizony elkezdik hágni egymást. A kacsák hímjei meg akár döglött hímkacsákkal is, hiába cél piciny agyukban az utódnemzés.

Valamint a rasszista hülyeségről is le kéne már szokni, merta fehérek feketékkel ázsiaiakkal nagyon is működik, meg hát számos más rassz él a felsorolt hármon kívül (helyből és nekifutásból ott az ausztrál őslakó, az indián csak hogy a két legelemibbet említsem).

2015. júl. 2. 22:56
 24/59 anonim ***** válasza:

A melegek aránya a társadalmakban állandó 3-10% között mozog az emberi fajnál.

0% azok aránya akik CSAK más fajjal/fajokkal.

Mérhető % azok aránya akik rendszeresen megkívánják a szexet más fajjal, amit az izoláció erősít (a pásztor és a kecske/birka nem véletlenül közmondásos).

2015. júl. 2. 22:59
 25/59 anonim ***** válasza:
53%

a rasszitmust kikérem magamnak, azért írtam le a példát, mert helyre akartam tenni az analógiát, épp arra igyekeztem rávilágítani, hogy az működik

az embereknél is van pl seregben vagy tengerészeknél ,hogy amúgy hetero férfiak szexuális kapcsolatot létesítsenek ,de ez nem homoszexualitás, nem alakul ki romantikus kapcsolat, nem vonzódnak kevésbé a nőhöz, nem terveznek örökre együtt maradni és nem szeretnének családot alapítani, nem lesznek féltékenyek egymásra

ugyan így előfordul, hogy valaki állatokkal közösüljön, arra akartam rávilágítani, hogy ezt a fajta élvezetbő létesített kapcsolatot tiltja a parancsolat, nem a tényleges homoszexualitást

te nem olvasol figyelmesen, vagy szándékosan értesz félre?

2015. júl. 2. 23:08
 26/59 anonim ***** válasza:
és persze jó kérdés az adott állatot, tetemet, azonos neműt tényleg úgy kívánja e mint egy nőt, vagy csak ráfanyalodik, esetleg kiéli a perverzióit alkalomadtán
2015. júl. 2. 23:10
 27/59 anonim ***** válasza:

Mit értesz "romantikus" kapcsolat alatt?

A szex az szex, az együttélés meg együttélés. A kettőnek nincs elválaszthatatlan köze egymáshoz.

Amúgy Te fogalmazol slendriánul, én tökéletesen értek mindent.

A szöveg pedig a BRONZKORBAN ÍRÓDOTT amikor "romantikus érzelmekről" soha szó nem esett és dúlt az előre elrendezett házasságok kora. Fel sem merül a "vonmzódás" kérdése, egyszerűen a szexuális aktusról van szó mint vizsgálható, bizonyítható tényállás, ami alapján minden homoszexuálist (nők esetében fel sem merül hogy mással is közösülhetnének a férjükön/rabszolgatartójukon kívül) megölni rendel.

Amit pedig én próbálok megmutatni neked hogy a "perverziók" midennaposak az élővilágban, semmi közük pl. a gyilkoláshoz, viszont a biológiai máködés egyenes következményei (a kacsáknál pl. egy nagyon egyszerű alakfelismeréses szubrutin fut az agyban, ezért kevéssé "válogatósak", míg mondjuk a delfineknél a társas érintkezés és a szociális rangsor kialakításának alalpja a szexuális érintkezés nemtől függetlenül - így pl. orrlukba is basszák egymást).

Ajánlatos lenne tájékozódnod MINIMUM a homoszexualitás/heteroszexualitás működéséről az embernél kezdetnek, legalább azon a szinten hogy megnézed a Kinsey c. filmet (önéletrajzi filmaz emberiszexualitás első tanulmányozójáról), akkor pl. megtudnád, hogy nincs olyan elkülönült kategória hogy "meleg" és "hetero" az embereknél, hanem csak egy skála, amin valaki inkább ez, vagy inkább az (ennek evolúciós előnyei egyértelműek még egy olyanfajnál is, ami nem gyakorolja a nemváltás képességét mint mondjuk egyes békák).

2015. júl. 2. 23:24
 28/59 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam kicsit, hogy mit írjak. Még hogy elmentem levest kajálni, mert zuhanyzás meg evés közben jutnak eszembe a jó ötletek.

Legyen annyi, hogy ezért sem vallom magamat többet kereszténynek, mert nem tudok az ilyen emberekkel közösséget vállani, mint ti. Felfordul a gyomrom.

2015. júl. 3. 01:30
 29/59 anonim ***** válasza:
Bár a 65%-os válaszolót nagyon kedvelem...
2015. júl. 3. 01:32
 30/59 anonim ***** válasza:

Gratulálok, most megint lelkiismeretfurdalásom van.

Természetesen nem azért, mert ettől a sötét eszmétől elzárkózom, hanem mert megbántottam olyan embereket, akiket nem akartam. (vagy mert halálra köveznének, amiért nem értek velük egyet).

2015. júl. 3. 01:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!