1/4 anonim válasza:
Nagyon jó volt a fantáziája és jól tudott írni. De elnézve a terjedelmes életművét, amit mef kellett ugye írni, kötve hiszem, hogy példás családanya lett volna, ahogy állítják.
2/4 anonim válasza:
E.G. White ír jó dolgokat, olvastam egy pár könyvét, de egyértelmű, hogy túloz is.
Nem kell mindent kézpénznek venni, amit leír...
3/4 anonim válasza:
Szia!
Volt szerencsém elég sok könyvét elolvasni. Nekem mindegyik abszolút hiteles volt, nem éreztem benne semmi túlzást.
Persze minden nézőpont kérdése. Én képes voltam előítéltek nélkül elolvasni az írásait. Nyilván aki nem képes erre, az megtalálja a túlzást és a hiteltelenséget.
Ami kritikákat volt szerencsém olvasni róla, azok sokkal inkább túlzóak voltak... :-)
Üdv. Péter
4/4 anonim válasza:
Akkor te az ufókat is elfogadod, akik kuksolják kíváncsian a Földet, ami vájt szerint karanténban van. Meg a többi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!