Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha hiszek Istenben, mégis...

Ha hiszek Istenben, mégis figyelmen megszegem a parancsait és bűnös életet élek, még kerülhetek a Mennybe?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem, csak meg kell bánnod bűneidet, és meg kell térned. Még a halálos ágyadon is megtérhetsz, de erre ne építs, mert lehet, hogy szívroham (fájdalmas, de gyors) visz el, ott nem marad időd.
2015. jún. 27. 22:56
 12/14 anonim válasza:
12%
Kedves kérdező. A Biblia, mely Isten szava: vilagosan ecseteli, hogy nem minden ember kerül a mennybe. Ezeknek meghatàrozott szàma van. Vannak akiknek földi reménysége van. Pokol nincsen. Nem szenvesztet senkit a halàla utàn az Isten. Sajnos a pokol és a különböző elméletek emberi filozófiàn alapulnak. A Biblia szerint a Föld soha nem fog elpusztulni. Jelképesen kell értwni néhàny dolgot nem szószerint. Ajànlok egy honlapot. Higgyél nekem, mert én màr sok vallàsban kutakodtam és megvizsgáltam a Bibliàt. De a döntés a tiéd. Honlap: JW.org Ez a hivatalos honlap. Itt vàlaszt kapsz a kérdéseidre. Heló.
2015. jún. 29. 12:19
 13/14 KZitus ***** válasza:
0%

Kedves kérdező:-)

Ma is érdekelne a válaszod:-)

2015. jún. 29. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es a honlap amit te ajánlsz Jehova Tanui honlap,ez mindent megmagyaráz....!
2015. nov. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!