Ez most akkor mégis tejallergia? Vagy csak az írópor a bűnös?
16 hós lányom 1 éves koráig semmilyen tej tartalmú ételt nem kaphatott feltételezett tejallergia miatt. 1 éves kora óta fokozatosan bevezettem neki a tejtermékeket, nem volt gond. most viszont amikor rama classic margarint kenek neki a kenyérre, piros folt jelenik meg a szája körül, ahol vajas lesz. flora és egyéb margarinoktól még nem vettem észre ilyesmit. össze hasonlítottam a florával, a ramaban írópor van, a florában pedig tejsavópor.
az íróporra lenne allergiás? az is tej származék ha jól tudom.
Csak Flórát használjatok, az összes Magyarországon forgalomban lévő margarinok közül csak ebben nincs kőolajszármazék!
Az én nagyobbik fiam is csak a Flórát tudta enni, a többivel ugyanúgy jártunk, mint ahogyan Ti is, a szája körül kipirosodott.Most 4 éves és már tudja enni a többi margarint is, az oviban nem Flórát adnak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!