Attól függ az adott vallásban mi számít bűnnek.
Mert el lehet követni a "felebarátod assznyát megkívánni" dolgot,és alvajárva is lehet csinálni ezt-azt, de mutass nekem egy modern bíróságot ahol ilyenért elmarasztaló ítéletet hoznak...
Tekintve hogy egyik sem létezik...
De ha már szentlélek: a Biblia szerint egy megbocsáthatatlan vétek van, és az a Szent Lélek káromlása.
Én nem hiszem a Szent Lelket. Bérelt helyem van Féltékenységtől jó távol...
"Tagad meg az egész álmodat.Hangosan kimondva."
Nem megy, nem engedik:'(
Viccet mellőzve: Nem álmodtam, csak egy elméleti kérdés volt. Gondolom a jó válasz akkor, hogy csak álmomban kárhozok el.
7 Köszönöm ezt a válaszod, ez is megerősített csak abban,hogy felesleges neked segíteni próbálni, mert csak szórakozol.Legközelebb legalább nem fogom vesztegetni az időmet.
Ismered a mesét ugye, a juhászról aki állandóan farkast kiáltott amire mindenki ugrott, hogy neki segitsen, de ő kinevette a segitésére rohanó embereket. Majd egyszer valóban megjelent a farkas, csak minekutána már más emberekkel szórakozott, senki nem segített neki, és a farkas megette. Ez jutott rólad eszembe.
Minden jót és szépet:D
De most mi a baj? Én nem mondtam, hogy bajban vagyok...
Csak szeretek filózni és mások véleményéből tanulni.
Viszont kedves tőled, hogy segíteni akartál, köszönöm szépen!
Amúgy meg honnan tudod, hogy nem így akarom elhitetni, hogy nem én vagyok a Sátán vagy nincs bennem démon?
Minden válasz hasznos! Kapsz is egy zöldet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!