Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezete? Kérdés:

Hit Gyülekezete? Kérdés:

Figyelt kérdés
Volt Hit Gyülis tagokat szeretném megkérdezni, hogy miután eljöttek a hgy-ból melyik gyülekezetekben találtak otthont? Illetve mi volt az ok, hogy eljöttek? Priviben is lehet írni.

2015. jún. 7. 22:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

Jehova Tanúja lettem.

s most nagyon boldog vagyok, hogy eljöttem onnan

2015. jún. 8. 08:22
 12/34 A kérdező kommentje:
MIért jöttél el? Mit találtál JT-sek között, amit hgy nem adott meg?
2015. jún. 8. 09:31
 13/34 anonim ***** válasza:
33%

A Biblia tanítása ellenére politizálnak, nincsenek alapelveket betartó követelmények, mindenki úgy értelmezi az erkölcsöt ahogy akarja, nem beszélve az adományokról, amiket összeharácsol ez az ember.

egyébként is a Biblia valóban leírja hoyg minden nemzetből lesznek Istennek népe egységben egy tanításban, és mindenki aki Jézus tanítványa az végzi azt a munkát amit Jézus.

s ahogy Jézus is kiképezte a tanítványait hogy mit mondjanak, hogy szolgáljanak, ott ilyen nem is létezik, és nem beszélve az ájulásokól amik a Biblia szerint az utolsó apostol halálával meg is szüntek,

s sorolhatnám, de nem feledatom senkit elitélni, ha Ő így látja jónak Tegye,de a Bibliában leirtakhoz messze áll-

2015. jún. 8. 11:20
 14/34 A kérdező kommentje:
Politilzálásban igazad van. kell politizálni, de nem ennyire. Ájulásokat nem értem mire gondolsz. Anyagiakhoz való viszonyuk és necces, de sok ember jut üdvösségre és szabadulásra. Mindenhol vannak negatív dolgo. Ha olyan gyülit keresl, ahol minden rendben megy, akkor idők végéig lehetne keresni
2015. jún. 8. 11:58
 15/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk így utólag újra olvasva az utolsó kommentelőt nem hiszem, hogy valaha Hit Gyülis volt, csak trollkodik. Mert az, hogy HIt Gyülisek nem végzik Jázus munkáját az nem igaz. Hirdetik az avengéliumot rokonoknak, barátoknak, munkatársaknak. Szóval ez necces volt kommentelő. Hogy nem járnak házról házra? POnt az ellenkezőjét érik el vele sok esetben....
2015. jún. 8. 12:45
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem trollkodik.

nem egy olyan testvérem van aki a oda járt és mára már Jehova Tanúja

egyébként pedig Jézus kezdte el kiképezni a tanitványait a házankénti szolgálatra, és a távozása előtt igérte, hogy azokkal lesz akik ezt a munkát vilgméretekben egységben hírdetik, egy tanításban

ezen a módszeren pedig nem ohajt változtatni, ert nem iratott ilyet, hogy máskép kell tenni, sőt azt mondta, hogy azokkal lesz akik ezt a munkát végzik

s már eleve a Tanítás sem egyezik Jézus nem támogat két féle tanítást az nem egységes.

Isten népe pedig egyfélét tanul cselekszik, bárhol éljen is a földön, bármilyen nyelvet is beszéljen..

2015. jún. 8. 16:59
 17/34 A kérdező kommentje:

Utolsó..

EZ fordítva is igaz, hogy sokan, akik gyülisek előtte JT-sek voltak, de van olyan, aki baptista, katolikus stb, tehát megy össze-vissza a vándorlás. A házról házra járás szerintem a prviátszférába való bementel, amivel szerintem több kárt tesztek,, mint hasznot. AZ örömhírt nemcsak így lehet hirdetni. Számtalan módja van. Szerinted ma ha Jézus köztünk élne használna autót, mobilt, Internetet?...kiváncsi vagyok véleményedre

2015. jún. 8. 19:44
 18/34 anonim ***** válasza:
25%

igen, használna,

s tudod miért, hogy az idő rövidsége miatt, gyorsabban jusson el a jóhír a föld legtávolabbi részéig.

Isten nincs ellene a tecnikának, ha a jó célt szolgálja.

Marianne

2015. jún. 8. 21:17
 19/34 A kérdező kommentje:
Akkor miért baj, ha más evangéliumi gyülekezetek is használják a TV- vagy rádiót vagy Internetet az Örömhír hirdetésére? Ti használjátok Tanúk?
2015. jún. 8. 21:23
 20/34 anonim ***** válasza:
14%

hogy mások mit tesznek abba nincs felhatalmazásom beleszólni

Ám a Tanúk ennek ellenére a házankénti szolgálatot tartják a legfontosabbnak, ahogy Jézus elindította.

s a Televizió, internet, stb nem helyettesíti azt, teljesen más célt szolgál.

A fő tevékenység továbbra is a házankénti szolgálat.

Marianne

2015. jún. 9. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!