Mit tegyek, ha nem hív Isten?
"Legyen atkozott, aki nem szereti jezust!"
Maga a Mester ezt mondta:
"Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket."
Igazi keresztény nem átkoz soha. Semmilyen esetben.
"En a satanista felhasznalora mondtam. Legyen atkozott, aki nem szereti jezust!"
És mégis mire vitted a gusztustalan szereteteddel?
Imádsz valami plüss-szerű álomképet, amit magaddal együtt naponta arcon köpsz a tükörben és elégedetten vered magad, hogy isteni keresztény vagy. Rosszabbik esetben pedig a bűneidtől bűzlik az életed és a krisztusra mutogatva próbálod legalizálni.
Megkérlek szépen, hogy a lelkinyomorodat ne másokon vezesd el.
János Apostolnak közönséges első levele » 4. fejezet
20 Ha azt mondja valaki, hogy: Szeretem az Istent, és gyűlöli a maga atyjafiát, hazug az: mert aki nem szereti a maga atyjafiát, akit lát, hogyan szeretheti az Istent, akit nem lát?
21 Az a parancsolatunk is van ő tőle, hogy aki szereti az Istent, szeresse a maga atyjafiát is.
"Amugy satant nem kell szeretni, es feljelentelek a nevedert."
Csak nyugodtan jelents! Ha szeretnéd, hogy arcon nevessenek bigottkám.
Jaj bocsánat, nem vagy bigott! Nem olvasod az igét, nem gyakorolsz semmit és nem érzed az okkul barátod!
Babonás jelekre vágysz, mert ennyi ragadt meg belőled a kereszténységből. Csak kapni akarsz, de adni lusta vagy.
Ahelyett, hogy segítenél nekem (aki ki tudja milyen bajban van), jössz förcsögni és ítélkezni.
Persze én is leszóltalak, pedig gondolkodtam rajta, hogy hagyjalak-e. De szerintem jobb elmondani, amit gondolok.
Neked külön nem fogom leírni, hogy miért ez a nevem. De hogy a pici lelked megnyugodjon neked sem tűnt fel, hogy -666 van a nevemben. Lucifer pedig nem szerepl a Bibliában.
Mindegy is. Nem kell a gusztustalan bűnösökkel kommunikálnod.
Legyél csak ennyire elkeserítően szűkgondolkodású és mészárolj le mindenkit, aki más vagy nem simeri az Istenedet.
Azok az emberek egytől egyig a pokolban fognak rohadni, aki a krisztus nevében gyilkolásztak és bemocskolták a nevét.
Isten áldjon és világosítson meg téged, adjon neked bölcsességet, szeretetet!
Lucifer.
Ne vedd magadra.:)
Láthatóan valami problémája van, nem neked szólt az elutasítás, illetve a bántás.
*Igazi keresztény nem átkoz soha. Semmilyen esetben.
De igen, még pedig a gonoszság erőit, de sosem embert, csak a benne lakozó rothadást.
Lucifer nevezetű egyén, kinek fogalma nincs, hogy a maga szemében poénos regnev játékkal, valójában mit tesz.
Légyszi ha nem akarsz nagyob bajt mint amiben már vagy, akkor szépen abba hagyod az "igehírdetésedet".
Ellenben javaslok neked valamit:
Vizsgáld meg mit teszel akkor amikor valakinek/valaminek a szimbólumát magadra tetováltatod, felveszed, akár poénból, akár komolyan.
Ha annyira "ismered" az igét, és ajánlgatod a Bibliát, akkor fogsz találni olyat benne, amitől visitva fogod elhagyni ezt a reg-et és a tetkódól is minden lehetőségeddel, és energiáddal szabadulni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!