Ha az igaz hívők elragadtatnak akkor, hogy üldözhetnék őket?
A végidőkkel kapcsolatban jutott eszembe ez.
Van valami olyasmi, hogy majd a házakba kell bezárkózni,nem szabd kinyitni senkinek az ajtót,szentelt gyertya égjen,az állatok el kell látni 3 napi élelemmel meg hasonlók.
De ha lesz elragadtatás akkor minek van szükség ezekre?
Lesznek hívők akik itt maradnak?
Na meg az üldöztetések. Elvileg lesz gondja és vigyáz a hívőkre. De akkor miért ölik majd meg őket? Így vigyáz rájuk?
Ők nem ragadtatnak el?
Nekem ez ellentmondásos.
Úgy van, ahogyan írtad. Azok a dolgok azért ellentmondásosak, mert nem a Bibliára van alapozva. Ott nincsen írva olyan, amit te leírtál. Ha tévednék, kérlek írd le, honnan, melyik rászből vetted az írásodat.
(három napi élelem???)
Nem tudom alátámasztani.
Úgy mesélték nekem.
Ennyire rosszul fogalmaztam meg?
Ha az igazak elragadtatnak akkor kiket fognak üldözni?
Mert üldöztetések lesznek.
*Lesznek hívők akik itt maradnak?
Igen lesznek. Pont azért, hogy az itt maradott emberek minimális része még megtudjon térni és ki illetve megtudják őket menteni.
Izraelben még lesz kégt nagy próféta, őket ha megölik akkor itt az idő. Már csak 2 prófécia maradt hátra+1 az utolsó pápa miatt. Az összes már eddig beteljesedett azok közül amik megírattattak.
Ez a mostani pápa aki van a Vatikán élén már az utolsó.
*Van valami olyasmi, hogy majd a házakba kell bezárkózni,nem szabd kinyitni senkinek az ajtót,szentelt gyertya égjen,az állatok el kell látni 3 napi élelemmel meg hasonlók.
Ez pedig az ószövetségben van, mikor vérrel kenték meg az ajtófélfát, hogy a pusztító ne tudja megölni az elsőszülötteket.
A 10 csapás egyike volt, az elsőszülöttek halála.
Lehet, hogy erről a prőféciáról halottál?:
Ezékiel 38:8
" Sok nap elteltével majd rád irányul a figyelem. Az esztendők befejező részében bevonulsz egy olyan országba, amelynek népe visszahozatott a kardtól, egybegyűjtetett sok nép közül Izrael hegyeire, amelyek sokáig pusztán álltak. Ennek az országnak a népe kihozatott a népek közül, és biztonságban laknak mindnyájan."
vagy erre?:
Az Ézsaiás 26:20 ezt írja: „Menj, népem, menj be belső szobáidba, és zárd be ajtóidat magad után. Rejtőzz el csak egy pillanatra, míg elmúlik az ítélet.”
Ennek a próféciának i. e. 539-ben lehetett az első beteljesedése, amikor a médek és a perzsák győzelmet arattak Babilon felett. Amikor a perzsa Círusz Babilonba ért, valószínűleg megparancsolta, hogy mindenki maradjon a házában, mert a katonái azt az utasítást kapták, hogy öljenek meg mindenkit, akit a házakon kívül találnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!