Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szent Szellem keresztség?

Szent Szellem keresztség?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi miért nem fogadják el a Szent Szellem megìgazìtó kegyelmét? Én befogadtam, fizikailag éreztem, hogy rám szállt, hogy betöltött. Éreztem, hogy elmossa bûneim. Sîrtam, zokogtam. Csodálarris volt. JT-k ezt elvetik, pedig ìgy már megértek sok mindent. Most MIT csináljak? Hagyjam el azt a gyülekezetet, ahova járok?

2015. máj. 27. 21:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%

Pünkösdista (Hit gyüli?) vs Jehova Tanúja harc, adjatok egymásnak!

(Grabs popcorn)

2015. máj. 27. 21:56
 2/30 A kérdező kommentje:
MIT adjunk?😅
2015. máj. 27. 22:01
 3/30 anonim ***** válasza:
46%
Vannak dolgok amikkel nem jó játszani.
2015. máj. 27. 22:07
 4/30 A kérdező kommentje:
Szerintem is
2015. máj. 27. 22:10
 5/30 anonim ***** válasza:
0%

Szia

-a szentszellemmel való kereszséget csak a felkent keresztényeknek van lehetőségük, mert Ők királyság örökösök

Ki lett szent szellemmel megkeresztelve?

1Kor 1:2; 12:13, 27: „nektek, akik meg lettetek szentelve Krisztus Jézussal egységben, és akiket elhívtak, hogy szentek legyenek . . . Mert bizony e g y szellem által mindnyájan e g y testté keresztelkedtünk meg, akár zsidók, akár görögök, akár rabszolgák, akár szabadok, és mindnyájan e g y szellemmel itattattunk meg. Ti pedig Krisztus teste vagytok.” (A Dániel 7:13, 14, 27 rámutat, hogy az ilyen ’szenteknek’ részük van az Emberfiával, Jézus Krisztussal együtt a Királyságban.)

Ján 3:5: „ha valaki nem születik víztől és szellemtől, nem mehet be az Isten királyságába.” („Szellemtől” született lesz valaki a szellemmel való megkeresztelkedése után. A Lukács 12:32 arra utal, hogy csak egy „kicsiny nyáj” előjoga ez a kiváltság. Lásd még: Jelenések 14:1–3.)

Ennél fogva nem elutasitva van,

a szent szellemmel sokakat segit de szellembe keresztelkedni csak a felkentek keresztelkednek.

2015. máj. 27. 22:42
 6/30 anonim ***** válasza:
46%
És mi van, ha a kérdező a felkentek közé tartozik? :)
2015. máj. 27. 22:52
 7/30 anonim ***** válasza:
76%
6 Akkor egy ilyen "játékkal" mint a kérdése megszomorítja a Szent Léleket és az nem egy jó dolog. Mert a Szent Lélek nem vásári, poénra való árucikk, hanem a legszentebb és egyik legcsodálatosabb személye a Szent Háromságnak.
2015. máj. 27. 22:57
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nincs senkinek sem "előjoga". Nem olvastad soha, hogy az elsőkből lesznek az utolsók, és az utolsókból az elsők, és hogy az utolsóknak ugyanannyit akar adni az Úr, mint az elsőknek?
2015. máj. 27. 22:57
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Jehova Tanúi tudtommal nem hisznek a Szentháromságban.
2015. máj. 27. 23:00
 10/30 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező. Hagytad, hogy démonízaljának, mert ostobán azt hitted, hogy majd semmittevéssel más lemossa a bűneidet. Nem bántad meg a bűneidet, mert gyenge vagy, és a sátán egy könnyebb utat mutatott neked, amivel becsapott, és a pokolra vezet, hogy majd rángatózással, meg fetrengéssel, meg hisztizéssel megbocsátatik a bűnös életed. Becsapott téged, és magadba engedtet a sátánt gyengeséged miatt. Most már ott van veled minden percben, pillanatban, és befolyásol. A pokolra vezet téged a sátánimádattal, amit szentszellemnek nevez, hogy megtévesszen téged. Minnél hamarabb menj el egy mecsetbe, és térj meg az igaz hitre, az Iszlámra! Ismerkedj meg vele, és látni fogod, érezni, hogy hogy próbál a démon széttépni belülről, hogy ne menj oda. És amikor belépsz, látni fogod, hogy igaz amit mondok. Nem viccelek. Minél hamarabb térj meg!
2015. máj. 28. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!