Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szent Szellem keresztség?

Szent Szellem keresztség?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi miért nem fogadják el a Szent Szellem megìgazìtó kegyelmét? Én befogadtam, fizikailag éreztem, hogy rám szállt, hogy betöltött. Éreztem, hogy elmossa bûneim. Sîrtam, zokogtam. Csodálarris volt. JT-k ezt elvetik, pedig ìgy már megértek sok mindent. Most MIT csináljak? Hagyjam el azt a gyülekezetet, ahova járok?

2015. máj. 27. 21:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Utolsó,

A szent Szellem betöltése automatikusan hozza hogy mindent azonnal átlâtsz? Nem gondolom, attól még nem leszek Isten...érdekes, h ITT mindenki a szeretetrôl meg Jézusról beszél közben meg ha valakivel jó dolog történik, akkor AZ irigység szállja meg ôket.....amúgy meg van annyi Istenfélelmem, h egyik felekezetet sem ördögözöm meg sátánozom le

2015. máj. 28. 11:51
 22/30 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó hozzászólásodról meg ez jutott eszembe:

10. Két ember méne fel a templomba imádkozni; az egyik farizeus, és a másik vámszedő.

11. A farizeus megállván, ily módon imádkozék magában: Isten! hálákat adok néked, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedő is.

12. Bőjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenből, a mit szerzek.

13. A vámszedő pedig távol állván, még szemeit sem akarja vala az égre emelni, hanem veri vala mellét, mondván: Isten, légy irgalmas nékem bűnösnek!

14. Mondom néktek, ez megigazulva méne alá az ő házához, inkább hogynem amaz: mert valaki felmagasztalja magát, megaláztatik; és a ki megalázza magát, felmagasztaltatik.

Nem mondtam, hogy sátáni lett volna a megtapasztalásod, csak azt, hogy az a rángatózás, ami sok karizmatikus gyülekezetet jellemez, nem olyan fajta betöltekezés, amit megszoktam a Biblia olvasása során. Te nem azt írtad, hogy rángatóztál, hanem azt, hogy egy csodálatos érzés fogott el, sírtál, zokogtál, tehát biztos, hogy történt valami. De hogyan tovább? Hogy jön az utolsó mondatod, hogy elhagyjad-e a gyülekezetet mindehhez???

2015. máj. 28. 12:48
 23/30 A kérdező kommentje:

Hát ez AZ, hogyan tovább?? Sok minden más megvilágìtásba került azòta teologiai értelemben..nem mondtad, h ördögi, de gondoltad....na én részemrôl hagyom ezt a témát AZT hiszem tudom, h mit kell tennem

..minden jôt nektek JT-sek.

2015. máj. 28. 13:07
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem, Drága, én nem vagyok Jehova Tanúja. De elárulom, hogy Te mondtad, hogy milyen gyülekezetről van szó?
2015. máj. 28. 13:47
 25/30 anonim ***** válasza:
És azt mondod, hogy mit gondoltam! Elmész ám a sóhivatalba! Nehogy megmondd ám, hogy mikor mire gondolok!
2015. máj. 28. 13:48
 26/30 A kérdező kommentje:
Mennék én csak nem tudom jol van cunci mókus
2015. máj. 28. 14:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Én meg azt képzeltem, hogy a válaszadók között van troll, de lehet, hogy tévedtem, és a kérdező az...???
2015. máj. 28. 14:36
 28/30 A kérdező kommentje:
Lehet
2015. máj. 28. 14:44
 29/30 anonim ***** válasza:

27 A kérdező két regről cseveg veletek: 1.mint kérdező, és 1 mint válaszadó.

És hogy hab legyen a tortán is:nincs szent Lélek keresztsége.

2015. máj. 28. 14:49
 30/30 A kérdező kommentje:
Melléfogtál. Kétszer is. Megkérdôjelezed mi történt velem?? Gratulálok.
2015. máj. 28. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!