Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szent Szellem keresztség?

Szent Szellem keresztség?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi miért nem fogadják el a Szent Szellem megìgazìtó kegyelmét? Én befogadtam, fizikailag éreztem, hogy rám szállt, hogy betöltött. Éreztem, hogy elmossa bûneim. Sîrtam, zokogtam. Csodálarris volt. JT-k ezt elvetik, pedig ìgy már megértek sok mindent. Most MIT csináljak? Hagyjam el azt a gyülekezetet, ahova járok?

2015. máj. 27. 21:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%

Ezt akarod, hogy mással is megtörténjen?

https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc

2015. máj. 28. 00:23
 12/30 A kérdező kommentje:

10/11-s,

Ilyen démonizált hozzászòlást még nemigen olvastam. Kìvánom neked, hogy ismerd meg az egyedüli Igaz Istent és vedd a bocsánatát kegyelembôl és nem cselekedetekbôl

2015. máj. 28. 08:13
 13/30 A kérdező kommentje:

7/12-s,

Nem szomorìtom meg, ezt csak Te gondolod. Nem árucikk ezt megint csak Te gondolod, hogy azzá tettem. Ne légy ilyen megkeseredett szìvû. * Örüljetek és örvendezzetek*

2015. máj. 28. 08:16
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
vizsgáld meg, milyen gyümölcsöket terem benned, és ha azokat, amik a bibliában vannak, akkor menj, és oszd meg másokkal is. sok sikert.
2015. máj. 28. 08:32
 15/30 A kérdező kommentje:
Végre egy egy értelmes hozzászòlás
2015. máj. 28. 08:49
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

egyes válaszolónak tisztelettel

a Bibilia nem vitatárgya és nem harcolunk Isten szaván

ha neked örömet szerez két emebre csoport háborúja akkor nagyon rossz tanító mestered volt

(Máté 5:9) 9 Boldogok a békeszerzők, mivel »Isten fiainak« fogják őket hívni.

2015. máj. 28. 11:29
 17/30 anonim ***** válasza:
46%
Hit Gyülekezete egy sátánimádó szekta. Nézd hogy rángatóznak! Nem igaz, hogy ennyire elvakít a közösségbeli buli, hogy ezt nem veszitek észre!?
2015. máj. 28. 11:35
 18/30 A kérdező kommentje:
Most nem értem hogy jön IDE a Hit Gyülekezete meg valami rángatózás. Szavaid gyûlôletet keltenek. Ha Te Tanú vagy ìgy nem beszélhetsz. Kérlek térjél meg ebbôl, mert a haragod, szeretetlenséged megszomorìtja Istent...# a békessêg Szellemét kaptuk#-nem olvastad?
2015. máj. 28. 11:41
 19/30 anonim ***** válasza:

Amikor a Bibliában megszállt valakit a szent szellem, akkor értelemmel szólt, mert fény ragyogott be az életébe. Nem rángatózott, nem dobálta magát. Viszont a Biblia alapján az ördöngösök rángatóztak, és verdestek.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem a szent szellem volt az, aki betöltött téged, de a Biblia alapján nem fizikai érzet ez szerintem. A test nem használ semmit... tudod?

A szellem ajándékai nem egy meleg fuvallat csupán, hanem sok minden lehet. Például a hit maga. De sok sikert!

2015. máj. 28. 11:42
 20/30 anonim ***** válasza:
Jajj, kérdező! Vedd már észre az iróniát, és a trollokat! Ahhoz képest, hogy a szent szellem megszállt, nem nagyon ismered fel a dolgokat! Ez így egy kicsit gyanús! Ahelyett, hogy elmennél a mocskos beszéd mellett, meglovagolod, és elkezdesz térítgetni. Vagy ítélkezni??? Gondold csak át!
2015. máj. 28. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!