Maradnátok a közösség tagjai?
Bocsi, csak egy tanács, minden keresztény embernek szól:Jelenések 18:4
" És hallottam, hogy egy másik hang ezt mondja az égből: „Menjetek ki belőle, népem, ha nem akartok részestársai lenni a bűneiben, és nem akartok kapni a csapásaiból."
Ìge AZ van dögivel...persze.ilyeneket én is tudok ìrni-El nem hagyván a gyülekezetet....stb,stb
Ìgével ne gyere.
71-es. Nem vetted észre ugye, hogy Zitus a Bibliát idézi. A Jelenések könyvéböl írt, leellenörizheted :)
A kedves kérdezö nem kíváncsi a Biblia nézetére, ezt érteni a kommentjéböl. Akkor talán más helyen kell feltenni a kérdést.
Grkaty,
Cinikus vagy és értelmezési problémával küzdesz ( most én is cinikus voltam 😞).kiragadtok egy Ìgét és azon lovagoltok, de a Biblia egészét kell nézni. Vagyis to jöttök egy Ìgével, holott erre az esetre vs más Ìge is, Ami pont az ellenkezôjét mondja vagyis hogy maradjunk Ott, abban a gyülekezetben, amibe elhìvattunk. Ha Istent vallod, akkor ne légy ennyire szeretetlen és cinikus. Kérd Jézus segìtségét és megváltoztat
Milyen alantas politikai játszmák vannak?
Hogy zakkantak meg a hívek?
Ki és mivel fosztotta ki őket? (Hogyan?)
Mitől lenne vagy lehetne jobb a gyüli és mikor, hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!