Van olyan weboldal, vagy esetleg könyvtár ahol a Jehova Tanúi által eddig kiadott összes irodalmat meg lehet tekinteni?
off: Jehova Tanúi fanatikusok. Az 1870-es években alapitotta egy amerikai posztókereskedõ. Attól persze még ismerhette volna a Bibliát, de ha értette volna, nem alapított volna új vallást. Mellesleg 1874-re, majd 1878-ra jósolta "Krisztus visszatérését", majd azt mondta, hogy Jézus láthatatlan szellemként tért vissza. ( - nnah persze és láthatatlan szellemként csinált két világháborút, örmény népirtást, holodomort, soa-t, arab világbeli, afrikai mai népirtásokat. )
Az, hogy jehova, nem egyéb, mint értelmetlen betûsorozat.
Részletesebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6.. - nneddudgi # 28 2015-02-01 15:52
Vidiripi
Kérdező!
Ilyen weboldal egyenlőre nincs.
A hivatalos weboldalukon 2000-től vannak fent a kiadványok.
De amennyiben sikerül beszerezned egy Őrtoronykönyvtárat amelyet CD-n adtak ki akkor keresgélhetsz az össze 1980-tól kiadott irodalomban.
Az az előtti kiadványok nem hozzáférhetőek a nagyközönség számára. Maximum ha antikváriumban rábukkansz vagy más egyéb magán úton.
Én is szerettem volna betekinteni ilyen kiadványokba sajnos sikertelen volt az eddigi keresésem. De talán majd egyszer. Sokszor kértem a tanúkat hogy mutassanak ilyen kiadványokat. Egyik sem tudott vagy nem akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!