Maradnátok a közösség tagjai?
Ez az ember NEM Tanú.
Provokál, a Tanúk igy nem keverik a szezont a fazonnal. Ez olyan mint a komu rendszer alatt némely országban megtörtént esetek, amikor a titkos rendörök be akartak férközni egyes családok bizalmába, elmentek látogatóba hozzájuk. Majd akaratuk ellenére elárulták magukat, amikor belekeverték az imába szüzmáriát meg a szenteket.
Grkaty,
Ha Te valòban tanú vagy, akkor nem beszélhetsz ilyen rágalmazó stìlusban. Értelmes viták kellenek, nem kell ez a belôled áradó szeretetlen ítélkezés. Nem veszem fel a kesztyût veled, mert nincs értelme
En punkosdi felekezetbe jartam. Nagyon akartam szolgalni az urat friss megterokent. A gyulire jellemzo volt, hogy mukodott egy pletykafeszek, akik kozel voltak a tuzhoz, es ha valaki nem tetszett nekik, akkor a pasztort hasznalva ellehetetlenitrettek. Rengeteg gonoszsagot tettek velem, amit sokaig turtem, mert azt gondoltam, a szent szellemre fognak hallgatni es megternek. De mivel !ar nagyon benne voltak, nem alltak le es nem volt mas lehetosegem. A vegen mar bezartak elottem az ajtot.
Van az a pont amikor mar nincs ertelme remenykedni, mert javithatatlan a helyzet.
Azt hogy ne hagjatok el a magatok gyulekezetet, azt ugy kell erteni, hogy azzal az eletvitellel ne hagyj fel, mert nagyon eltavolodhatsz istentol es akkor belathatatlan kovetkezmenyie lehetnek.
Ezt a szent szellem jelentette nekem ki, de pasztortol is hallottam. Szoval erdemes jol megvalasztani egy gyulit. Nem baj, ha nem a legjobb a tanitas, csak erezheto legyen a szeretet a kozossegbe es ne legyen kepmutato muanyag szaga az egesznek. Ez a lenyeg, tapasztalatbol mondom.
17/17,
Igazad van. A rendszer megreformálhatatlan. Most már látom
17 en is ezt tapasztaltam a gyuliben
vannak eleg rendessen kepmutatok vasarnapi keresztenyek
a nok elnyomasban elnek nem dolgoznak nincs sajat penzuk fuggosegben vannak a ferjuktol a nevuk csond nem donthetnek egyetlen egy igeversre hivatkozva.
A ferfiak feketen dolgoznak es adot nem fizetik be
megszuletett a fejemben a kerdes ilyen gyulihez akarok en tartozni??
18-s
Nehéz kérdés. Elhagyni egy ilyen rendszert vagy megpróbálni megreformálni a nekünk adatott világosság által. Az a baj, h a JT között jól működik a besúgó hálozat. ha valamit másképp gondolsz a Szellem által, akkor már megy a vének felé a mószerolás, így hamar kitutddodna a te "akna " munkád vagyis pillanatok alatt kiközösítenének, holtt Jézus ilyet soha nem tett. A fekete munkával amúgy nincs bajom, mert ez egy ilyen ország. Sok ember nem teheti meg, hogy addig várjon míg bejelentik, mert addig felkopna az álla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!