Követnéd-e Jézust, ha ezt mondaná neked: hagyd itt mindened, és gyere, légy a követőm?
Az én elhívásom, legalább is én így vettem megtérésemkor: Hirdesd az igét. De, hogy mi számít igehirdetésnek és mi nem, azt nem én, nem te, egyedül Isten dönti el. Ha csak a szád beszél, de a cselekedeteid nem prédikálnak, nem sok értelme van. Van ezzel kapcsolatban egy nagyon kedves történetem. Egy keresztyén nő más lehetősége nem lévén, elment mosogatni egy étterembe. Az első nap, mielőtt a munkáját elkezdte volna, nagy betűkkel a következő feliratot tette ki a mosogató felé: ITT MINDEN NAP 14-TŐL 22-IG ISTENTISZTELET FOLYIK! Szerinted ezek után, hogy végezte a munkáját? És azt hiszem, nem sok mindent kellett szóban hozzátennie. Azt gondolom, valahol itt kezdődik az igehirdetés.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
valószínűleg mennék, de nem az örök élet reményében, hanem csak Jézus miatt...
" ne szégyeljétek hogy Krisztushoz tartoztok "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!