Követnéd-e Jézust, ha ezt mondaná neked: hagyd itt mindened, és gyere, légy a követőm?
Figyelt kérdés
természetesen fizikailag nem találkozhatunk itt e földön Jézussal, ez csak egy fikció. igazábol arra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik ér többet: az, amit eddig összekapargattatok, vagy az örök élet, boldogságban, egészségben, békességben? azaz elcserélnétek-e a mostani életeteket egy nehezebb, Jézus követéséből álló életre egy későbbi örök élet reményében?2010. febr. 24. 12:02
2/23 anonim válasza:
persze, vinném a keresztet is helyette
5/23 anonim válasza:
Jaj h irhatsz ijet,kedves elottem valaszolo:(.
Amugy el gondolkodtato a kerdes.
6/23 A kérdező kommentje:
12:12 mint tudod, Jézust a legközellebbi tanítványai is elárulták, elhagyták, megtagadták. buzdító, hogy te ilyen bátor vagy.
2010. febr. 24. 12:26
7/23 anonim válasza:
és honnan tudnád, hogy az tényleg Jézus és nem csak egy "Uri Geller"? Engem aztán nem érdekelne senki...nem bízom senkiben, és nem is szabad, mert mindenkit átvernek, aki átverhető...de ha igaziból Jézus lenne, akkor sem mennék...
8/23 A kérdező kommentje:
kedves 12:30 olvasd el a kérdés alatti kommentet.
2010. febr. 24. 12:33
9/23 anonim válasza:
Ha Jézus mondaná, indulnék azonnal.
10/23 anonim válasza:
Nem az örök élet reményében. Csak úgy - ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!