Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mitől lettek ragadozó állatok?...

Mitől lettek ragadozó állatok? Isten nem teremtett ragadozó állatokat.

Figyelt kérdés

Mózes 1:30: "A föld minden * vadainak pedig, és az ég minden madarainak, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatoknak, a melyekben élő lélek van, a zöld füveket adom eledelül."

Tehát teremtéskor nem voltak ragadozó állatok, ebből adódóan nem is volt ragadozó fogazat stb., hogyan alakultak ki ezek ellenére ragadozó állatok?

2015. máj. 6. 13:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Ennyi lenne ? Szerintem te egy zseni vagy, jelentkezz nobel dijért :)"

Igen, ennyi lenne röviden, mert úgy látszik az agyad amúgy sem képes több befogadására. Ahogy mondtam nézz utána. Találsz róla szakirodalmat. Tudod vannak könyvek a Biblián kívül.

2015. máj. 7. 11:34
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
Tudom hogy nem válaszolsz, mert nem tudsz válaszolni :)
2015. máj. 7. 11:35
 33/39 anonim ***** válasza:
51%

Egyértelműen bizonyítottad, hogy kevés az alapok sincsenek meg és amit tudsz azt is pontatlanul idézted, ráadásul fűszerezted a magánvéleményeddel, sőt azzal nyitottál.

Tudod a tudományos módszertannak sőt a logikának is alapja, hogy nincsen magánvélemény, definíciókat ismerjük, szövegértésből jeles módon, és rendkívül pontosan.

Ezért köszöntem meg a beszélgetést.

2015. máj. 7. 11:42
 34/39 anonim ***** válasza:

"Igen, ennyi lenne röviden, mert úgy látszik az agyad amúgy sem képes több befogadására. Ahogy mondtam nézz utána. Találsz róla szakirodalmat. Tudod vannak könyvek a Biblián kívül."

Az én agyam befogadná ha végre valaki elmagyarázná de tudom hogy nem vagy erre képes. Buta emberek válaszolják azt hogy nézzek utána. Bármelyik könyvben is néznék utána erre nincs válasz. Jelenleg a tudomány nem ismeri erre a válaszat. Ha ezt monddtad volna talán nem nézne mindenki teljesen féleszünek.

De ha mégis úgy érzed hogy tudod mi a válasz, várom :)

2015. máj. 7. 11:54
 35/39 A kérdező kommentje:

Egyrészről a növényevés nem függ össze a szelídséggel, az elefánt sem szelíd, maximum akkor, ha emberek között nevelkedik, de ugyan ez igaz az oroszlánra is. Biblia nem ír olyat, hogy az özönvíz után az Isten húsevővé tette az állatokat. A húsevés pedig pedig nem csak azzal függ össze, hogy tud-e füvet legelni vagy sem; a testfelépítése, fogazata, emésztése stb.

Örülnék, ha abbahagynátok a felesleges írogatást, mert lényegében 3 oldalon keresztül csak egymást provokáljátok totál értelmetlenül, mert még a kérdéshez sem kapcsolódik a "vita" tárgya.

51%-os pedig gond nélkül továbblépet a következő kérdésre, mert egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni.

Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat.

2015. máj. 7. 12:21
 36/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, a válaszom:

Itt a termetésről van szó. Ebben a békés időszakban az állatok nem ették meg egymást. A változás nem lehet tudni pontosan mikor történt, szerintem már a vizözön előtt és majd helyreáll az itéletnap után. Mennyben nem valószinü hogy az állatok megennék egymást.

2015. máj. 7. 14:22
 37/39 anonim ***** válasza:

"Az én agyam befogadná ha végre valaki elmagyarázná de tudom hogy nem vagy erre képes. Buta emberek válaszolják azt hogy nézzek utána. Bármelyik könyvben is néznék utána erre nincs válasz. Jelenleg a tudomány nem ismeri erre a válaszat. Ha ezt monddtad volna talán nem nézne mindenki teljesen féleszünek."

Ez a baj a hozzád hasonló bigott emberekkel. Most is azt hiszed, hogy neked van igazad és mindenki más téved. Viccet csinálsz magadból.

Tessék itt van, csak mert látom, hogy túl ostoba vagy, hogy használd az agyad és utána keress.

[link]

[link]

2015. máj. 7. 18:24
 38/39 anonim ***** válasza:

Belinkeltél két wikipédia oldalt és okosnak gondolod magad :), gratulálok. Ezzel akarod bebizonyitani hogy tévedek? :)

Egyébként utánanéztem. Hallgattam előadásokat is mindkét oldalról. Megtarthatod a wikipédia oldalaidat :)

2015. máj. 7. 21:05
 39/39 anonim ***** válasza:

Mégis miért rosszak a Wikipédiás cikkek?

Bár nekem aztán mindegy... Ha ilyen ostoba vagy, nem lehet mit kezdeni veled.

2015. máj. 7. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!