Mitől lettek ragadozó állatok? Isten nem teremtett ragadozó állatokat.
Mózes 1:30: "A föld minden * vadainak pedig, és az ég minden madarainak, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatoknak, a melyekben élő lélek van, a zöld füveket adom eledelül."
Tehát teremtéskor nem voltak ragadozó állatok, ebből adódóan nem is volt ragadozó fogazat stb., hogyan alakultak ki ezek ellenére ragadozó állatok?
Háááát éppen,hogy az életvitel szerű növényevésre nem alkalmas :D
Kétszer lelegel pár szál füvet a héten ,hogy tisztítsa a gyomrát! Erre minden fogazat alkalmas!
Ettől még képtelen lenne egy életen át rendesen táplálkozni a ragadozó fogaival.
(az emésztési alkalmatlanságról nem is szólva, mert arra kompletten alkalmatlan,nem tápláléknak fogyasztja!)
Az az egetverő különbség, hogy az elefánt világ életében növényevő volt az oroszlán meg sose volt az :DDDDD
Szóval elég érdekes pusztán mérlegeléssel eldönteni, hogy ki lehet szelíd és növényevő :DDDDDDD
Kb: minden biológiai tényt mellőz ez az állítás.
(amúgy felírtam a gyk aranyköpés gyűjteményembe :D)
Dowd eddig semmi konkrét dolgot nem mondtál, és nem tudod megmegyárzni sem amit kérdeztem. Csak játszod itt az okosat, de amit eddig irtál arra egy 8 éves gyerek is képes lenne. Marad az hogy szánalmas vagy nulla tudással.
20-as
"Az atomok élettelen dolgok, de kémiai reakciók során élő fog keletkezni."
Ennyi lenne ? Szerintem te egy zseni vagy, jelentkezz nobel dijért :)
Csak erőlteted a lusta nagyszájú szálat? :DDDD
Eszedbe sincsen utánaolvasni mi? Mond csak ki, hogy trollkodsz, de tanulni azt nem akarsz :D
Amúgy elég jól tudok, csak nem éppen 10 soros a válasz :)
De nem fogok, és nem csak emiatt. Hanem mert A: a kérdésedet csak a provokáció hajtja nulla mögötte a tudásvágy B: ha lenne tudásvágyad is már régen utánanéztél volna C: elsőnek tényleg az ált. iskolás bioszt kéne felszedned hozzá D: Eszedben sincsen konstruktívan hozzáállni és visszakapcsolódok B-hez, ugyanis ha tényleg érdekelne rákerestél volna :DDDD
Te csak provokálni akarsz, semmit nem akarsz tanulni, (mert akkor már megtetted volna) és iszonyat sokat kéne olvasnod. (komolyan)
(Amúgy az élet keletkezésének minden eleme még nem ismert, a folyamat nagyobb vonalban viszont igen.)
De, (hogy haladjunk is mielőtt azt mondod, hogy nem vagyok konstruktív és rávilágítsak a kérdés bonyolultságára) felteszek két egyszerű kérdést!
- A vírus élő vagy élettelen?
- A gomba növény vagy állat?
(kérlek felelj meg rá és eskü. akkor végig írom dióhéjban a te kérdéseidre is a választ, ami így is elég drabális méret lesz!)
Szerintem a virus élő. Az igaz hogy csak egy mésik élő szervezetben marad meg, de ettől még élő.
A gomba pedig nem állat és nem is növény. Külön csoport.
Várom a válaszodat a kérdéseimre :)
Nem volt kérdésem, hogy szerinted az e :D
A vírus egyáltalán nem egyértelműen élő, lévén életjelenséget nem mutat.
Ha úgy tetszik az élő és élettelen között helyezkedik el. (nem csak szaporodásra nem képes, helyváltoztatásra,helyzet változtatásra sem, semmiféle anyagot fel nem vesz, és nem is ad le, így semmiféle anyagcseréje sincsen!)
Nem válaszolok a kérdésedre, lévén a vírusnál elcsúsztál.
köszönöm a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!