Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten folyton a megbocsátásról...

Isten folyton a megbocsátásról beszél, de ő sem bocsátotta meg a bűnbeesést soha, nekem miért kéne bármit is megbocsátanom neki a nyomoruság miatt, vagy bárkinek aki nekem ártott?

Figyelt kérdés

2015. máj. 3. 10:13
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"röhögnöm kell...vagy inkàbb sìrjak?"

Mindegy. Zárom soraimat, idő-pazarlásaimat azzal:

Ha ránk hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz! ! !

2015. máj. 3. 18:30
 32/43 A kérdező kommentje:

"Ha Istenben van a megbocsátás, nem lehet Istenben az a személy, akiben harag van"

Legalàbb olvasd el mit ìrtàl koràbban,mert nem vagy vilàgos..most megbocsàt vagy sem...

65%-os roppant jokat szorakozok az okos hozzàszolàsaidon...csak tudnàm mitis akarsz üzenni...

2015. máj. 3. 18:40
 33/43 Tamás321 ***** válasza:

"És ha lesz, a ki hallja ez esküvéses kötésnek ígéit, és boldognak állítja magát az ő szívében, ezt mondván: Békességem lesz nékem, ha a szívem gondolata szerint járok is, (hogy a részeg és a szomjas együtt veszszenek):

Nem akar majd az Úr annak megbocsátani, sőt felgerjed akkor az Úrnak haragja és búsulása az ilyen ember ellen, és rászáll arra minden átok, a mely meg van írva e könyvben, és eltörli az Úr annak nevét az ég alól." (5.Móz.29,19-20)

2015. máj. 3. 18:44
 34/43 Tamás321 ***** válasza:
Engem nem tudsz összekeverni, mert olvasom a Bibliát. Legfeljebb nem tartozom neked több magyarázattal, hiszen nem is érdekel téged.
2015. máj. 3. 18:46
 35/43 A kérdező kommentje:

"Isten nem fog megbocsàtani azoknak,akik ôt gyûlölik"

Ez abszurd..a szeretô,megbocsàtò Isten haragot tart,és nem bocsàt meg..még az ô elhibàzott tervenek okozataként sem...

A megbocsàtò nem bocsàt,de Ô az igazsàg megbocsàtò Isten röhögnöm kell...vagy inkàbb sìrjak?"

Ezt elolvastad kedves Tamàs vàlaszolò?

Jahés màr elô is került a hablaty..alig vàrtam...kérlek kìmélj meg a nagy könyv màsolgatàsàtòl köszi...a te gondolataidra vagyok kìvàncsi nem màséra...

2015. máj. 3. 18:49
 36/43 Tamás321 ***** válasza:

"Ha pedig meg nem bocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, a ti mennyei Atyátok sem bocsátja meg a ti vétkeiteket."

Csak, hogy lásd, tudom a választ. De többet nem adok, csak ha tiszteletben tartasz.

2015. máj. 3. 18:50
 37/43 A kérdező kommentje:

Jaaaj micsoda veszteség..brühü..és kértelek,hogy ne màsolj te buta fiú...ejnye..bejnye..

Semmi tiszteletlen nem volt ebben szerintem eltévedtél...

2015. máj. 3. 18:55
 38/43 Tamás321 ***** válasza:
Nincs igazad! Miért ne másolgatnám a nagy könyvet, ha egyszer abban van leírva az igazság? Nekem is vannak gondolataim, amiket le is írtam, de azok másodlagosak. Nem az emberben kell bízni, hanem Isten beszédében.
2015. máj. 3. 18:55
 39/43 Tamás321 ***** válasza:
Nekem sem lesz veszteségem. Üdv.
2015. máj. 3. 18:57
 40/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, te egy nagyon szánalomra méltó ember vagy. És ebben semmi cinizmus, vagy megvetés nincs a részemről (bár kétségtelenül van némi viszolygás bennem a stílusod okán), hanem a szókapcsolat szoros értelmében mondom.

Neked fel sem tűnik milyen lekezelő vagy, de ami ennél is rosszabb -főleg számodra-, hogy téged egyáltalán nem érdekelnek a válaszok. Csak a saját nótádat fújod, és legjobb esetben is csak önigazolást keresel, és eszedbe sincs kilépni abból a gyűlölködő attitűdből, amibe elhelyezkedtél.

Remélem egyszer eljutsz oda, hogy őszintén érdekelni fognak ezek a kérdések és a rájuk adható válaszok és egyszer őszintén az igazságot fogod keresni.

2015. máj. 3. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!