Keresztények, mit éreznétek, ha kiderülne, hogy Jézus nem halt meg?
mivel emberek vagyunk hibázunk,ezért bűnt is elkövetünk,
s hogy mért? mert mi nem vagyunk tökéletesen szent emberek.
mint Jézus. természetes hogy bennünk van az igazságot tudni
vágyása. én pld biztosan tudom hogy Jézus és az atya létezik,hogy honnan? erről nem szeretnék beszélni bocs.
a lényeg hogy még is nekem is vannak hibáim s bűneim is.
ha valakiben kétely támad hogy valóban meg halt e a kereszten,de ez nem gonoszságból,ez még szerintem nem megbocsáthatatlan bűn. a hívőket is meg környékezheti
a gonosz (ördög) próbál kételyt kelteni benne hogy magához fordítsa. de ezt nem szabad hagy ni.
a szülő sem tökéletes ez igaz mivel ök is emberek.
de egy szülő soha sem fog rosszat akarni a gyerekének.
mindég csak a legjobbat akarja neki. s védeni akarja minden rossztól.
a biblia szerintem már nem tökéletes mása az eredetinek.
több mint való színű hogy itt ott eltér az eredetitől.
de az is biztos hogy nem nagy mértékben,
mert arra is volt felügyelő emberek.
Örök kárhozat...ismét egy üres szólam...
Mi az a kárhozat? Tegyük megfoghatóvá!
Az ember születik, él, meghal. Pont. Onnan már tökmindegy. Így már az "örök" is értelmezhetetlen.
Mellesleg mi van azokkal az emberekkel, akik Jézus előtt éltek és meghaltak? Azok megszívták? Akkor még nem volt isten? Vagy hogy is van ez?
Mi az a kárhozat?
a pokolban való örök szenvedés.
az élet nem csak annyiból áll.hogy születünk s halunk.
Ádám,és Éva. a gonosz trükkökkel rávette őket hogy istennek
szavai ellen tegyenek.ezért büntetésből ki rakta őket a paradicsomból. de meg ígérte hogy egyszer békét köt az emberekkel, de az idők során a gonosz hatására az emberek egyre inkább gonoszabbak lettek.
de mivel isten nem akarta hogy el vesszenek,Jézust küldte.
hogy ö fizessen meg a mi bűneink ért.az egyetlen fiát!
akik előtte meg haltak várniuk kellet az isten és az emberek közti békére ki ki érdeme szerint be mehet e vagy sem. mint ahogyan ma is ki önmaga vet véget az életének,
annak várnia kel s bolyongani mind addig míg el nem jön a valós ideje a halálának.csak aztán kap ítéletet hogy hova mehet tovább.
egy picit had ismertelek a mennyel s pokollal.
a menny,egy csodálatos emberi szavakkal meg nem fogalmaz ható.de meg próbálom.
ki finomulnak minden érzék szerveid az a csodálatos ének
melyet angyalok énekelnek téged üdvözölve hihetetlen lágy és kellemes a fülnek,a földön a legszebb a legkellemesebb,
a legmegnyugtatóbb,zene a mit hallottál az életedben,
még csak meg sem közelíti.
az az önzetlen tiszta szeretet amit érzel.
a földön akiért kész volnál az életedet adni annyira szereted,tesó,szülő gyerek családtag,meg sem közelíti.
természetesen tudjuk mi a szeretet,hát valójában nem.
de eszt csak az értheti ki már át érezte az igazi menny béli szeretetet.s van e olyan ember? igen!
a test el hagyásával hihetetlen könnyűnek érzed magad,
de szerintem az nem a test súlya hanem a bűn é.
mintha mindég is valami mázsás súlyokat hordtál volna a hátadon,és ledobnád hogy végre meg pihenhess.
ez csupán egy kis töredéke a mennynek.aki egyszer meg ismeri minden más másodlagos számára és mindenét oda adná
érte.
a pokol.
itt is kapsz egy ajándékot,az érzék szerveid 100% ki finomul,hogy mért? hogy jobban élvezhesd a fájdalmas kínzást.ahogyan mész egyre mélyebben befelé úgy erősödik
az iszonytató orr facsaró bűz. s a forróság. közben meg nem szűnő fájdalmas jajveszékelés hangját hallod s vele együtt a démonok iszonyatos nevetéseit miközben kínozzák az áldozatukat. s mivel az érzék szerveid föl erősödtek a
szagtól és a fájdalmas jajveszékelés hangjától legszívesebben le tépnéd az orrodat s a füledet ha meg is teszed ez sem segít.ez is csak egy töredék a pokolból.
és mind kettő örökön öröké tart!
és akinek az ítélete a pokolba való jutás onnan már nincs segítség!
arra amelyet Jézus tanított.
mikor majd előtte s az atya előtt állva,várni fogjuk az
ítéletet.örök kárhozat vagy örök boldogság szenvedés és fájdalom nélkül?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!