Keresztények! Ti hogy álltok a dinoszauruszokhoz?
Ezt mondta a pap? Aaaaaaaaaaaaaz igen hallod, nagyon súlyos :DDDD
2015. ápr. 27. 15:32
Sajnos ez egy buta pap volt.
Van ilyen... még egy jó iskolában is előfordulhat.
2015. ápr. 27. 15:41
Ha viccesen válaszolnék: lemaradtak noé bárkájáról.
Amugy, az élet nagyon színes formát tud ölteni. Mi sem egyedüliként létezünk ezen a földön! Élnek még növények és állatok is rajtunk kívül! Mint ahogy éltek jóval megjelenésünk előtt, és fognak utánunk is :)
Hiszen a föld is nagyon sokat változott, míg számunkra ilyen "belakottá" vált.
Miért hogy kéne rá tekinteni? :)
2015. ápr. 27. 15:51
Egyes értelmezések szerint a bibliai "behemoth" valójában az óriás dinoszauruszokat fedi, ami logikus következtetés, lévén nincs tudomásunk más ilyen hatalmas méretű szárazföldi állatokról.
2015. ápr. 27. 15:53
Jajjj, de fárasztó vagy!
Nem vagy vallásos, de azért katolikus lánygimnáziumba jártál. Ami nincs is, mert az összes kat. gimi koedukált. :)
Meg amíg volt ilyen, nyolcvan évvel ezelőtt, addig is LEÁNYgimnáziumnak hívták, és nem LÁNYgimnáziumnak. :))
Nem baj, legalább megszívattál pár kedves válaszolót. :D
2015. ápr. 27. 18:39
Csinálod a feszt?
Katolikus lánygimnáziumba jártál? Mikor, a Horthy-korszakban? Akkor vagy minimum 80 éves. És régésznek készülsz? Mikor, a következő inkarnációdban? Ehhez mit szól a nagyon kedves pap?
2015. ápr. 27. 20:03
jogos a kötekedésetek ,de végülis... nem kizárt :D illetve lehet, hogy a kérdező nem Magyarországi magyar már oszágokban még lehet, hogy vannak ilyen sulik nem?
2015. ápr. 27. 20:56
8/31 A kérdező kommentje:
Csak hogy mondjam kedves nagyokosok.... Debrecen-Svetits Katolikus Leánygimnázium és Diákotthon. És igen csupán 2-3 éve lett koedukált, de kösz hogy ennyire a kérdésemre koncentráltatok.... ja és 22 vagyok. Kérlek kíméljetek meg ezektől egy ártatlan kérdést tettem fel mert anno nem volt hajlandó válaszolni rá a pap, ennyi. Ha nem tetszik nem kell rá válaszolni.
9/31 A kérdező kommentje:
Mindig csak a kötekedés, oda írattak be, mert anyámék hívők. Én nem vagyok az és az osztályom kb 80% -a sem. Nem feltétele a vallásosság a katolikus gimibe járásnak. Nézzetek nyugodtan utána és aztán kommenteljetek ilyen hülyeségeket. Csak egy kérdés volt mert egyszerűen nem tudtam összekombinálni a két dolgot, a vallásosságot és a dinoszauruszokat. Ja és a Svetits 2012 ben lett koedukált!!!! Én még úgy jártam oda hogy csak lányok voltak! De igazán köszönöm minden kedves hozzászólónak.
Nem értem, miért nem lehet összekombinálni a két dolgot? A dinók is csak állatok voltak. Az állatok pedig - mint tudjuk - mind Isten teremtményei. A pap tehát marhaságot beszélt.
2015. ápr. 27. 23:03
Kapcsolódó kérdések: