A Jehovák semmilyen ünnepet nem tartanak, semmilyen alkalomról nem emlékeznek meg?
Az igaz,hogy mindennap egyformán kell a másikat szeretni,de ha mindennap ugyan olyan az unalmas egy idő után.Ha nincs alkalom akkor van valami amire vár és aminek örülhet.
Pl:Általában az emberek már hónapokkal előtte készülnek a karácsonyra,a gyerekek nagyon várják a születésnapjukat.A Jehováknak van hasonló valami?
"Egyelőre még demokráciában élünk, ami azzal jár, hogy a véleményemet ott és olyan formában tálalom, ahol és ahogy nekem jólesik."
Képzeld éppen ezért a törvény azt is biztosítja, hogy valaki szabadon gyakorolja a vallását. Nos, ha kétnaponta mennek, akkor ma voltak nálad? Tegnap? Tegnapelőtt?
Nálad tényleg komoly szövegértési gondok vannak. A szabad vallásgyakorlásba az is beletartozik, hogy ezek a kis patkányok kétnaponta vegzálnak a saját otthonomban???
Mert akkor nyilván nem fognak nagyon megsértődni, ha én a "lecsapom, ha nem hagy békén" vallás nevében megtakarom egyszer az ajtószárnnyal. Tegnap konkrétan rábsztam az ajtót és közöltem vele, ha még egyszer ide meri tolni a pofáját, számoljon a következményeivel.
Neked meg egyszer már megmondtam, hogy ne merészelj meghazudtolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!