Szerintetek veszélyes dolog a vallás? Mármint amiért társadalmi ellentéteket szülhet, illetve megbolondíthatja az embert, függővé teheti tőle egész életére?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 22:21
11/13 A kérdező kommentje:
Meglátásom szerint te egy másik kérdésre válaszoltál, itt nem a vallásos és nem vallásos emberek összevetéséről van szó koránt sem, főleg nem egyik másik fölé emeléséről.
2015. ápr. 8. 16:20
12/13 anonim válasza:
Szerintem pedig
1. Nem tetszik neked amit írtam, mert történetesen nem támasztja alá a kérdésedben vázol prekoncepciódat.
2. Nem tudod mit kérdeztél...(?)
Mivel a kérdés úgy hangzott hogy "Szerintetek veszélyes dolog a vallás?" -, mire én válaszoltam azzal hogy szerintem nem a vallás a veszélyes, hanem a magadfajta vallásellenes emberek mentalitása sok esetben az ami veszélyes (főleg a hasonló prekoncepciókkal súlytott emberre önmagára nézve). Ezt mondtam, mert nekem ez a véleményem!
Mea culpa.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásellenes, semmi bajom nincs azzal, ha valaki egészséges mértékben vallásos.
2015. ápr. 8. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!