Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A halál árnyékának völgyében...

A halál árnyékának völgyében vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 21:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Imádkozom érted, hogy kigyere onnan!
2015. febr. 22. 00:25
 22/26 anonim ***** válasza:

Az életet pedig még nem ismered. Jézus azt mondta, hogy Ő az Út, az Igazság és az ÉLET, és senki se mehet az Atyához, csakis Őáltala. JÉZUS az ÉLET. Ő szeret Téged, és azt akarja, hogy valódi életed legyen. Térj meg a bűneidből, rakd le a terheidet elé, és Ő meg fogja változtatni az életedet.

ÉRTÉKES VAGY, még ha most nem is így érzed. De Ő szeret téged - jobban mint gondolnád. Az életét adta érted, helyetted halt meg a kereszten. Ne dobd el az életedet, hanem add át annak, aki teremtett Téged. Jézus azt mondja: "Gyere, és kövess Engem!". Válaszd az életet, és kövesd Őt!

Isten áldjon!

2015. febr. 22. 00:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Semmi különöset. Mindannyian ott vagyunk.

De Te, kedves Kérdező, úgysem félsz semmitől.

Hiszen tudod, hogy Ő veled van. Lehet, hogy lesz valami testi fenyítés, ilyen-olyan botokkal, de aztán terülj-terülj asztalkám és telt kupa, meg örök lakhely vár.

Majd talizunk, de én még nem sietek annyira.

2015. febr. 22. 01:01
 24/26 anonim ***** válasza:

Sing Sing: Valamiben hinni kell

https://www.youtube.com/watch?v=WeVa6zriF1U

2015. febr. 22. 19:22
 25/26 anonim ***** válasza:

Peter Gabriel Kate Bush Don't Give Up

https://www.youtube.com/watch?v=KVaK24LIDko

2015. febr. 22. 19:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Élsz még?
2015. márc. 1. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!