A halál árnyékának völgyében vagyok. Mit tegyek?
Akkor én sem küzdök tovább véleményed megváltoztatásában.
Ilyesmit neten úgysem lehet.
Viszlát a másvilágon! Pontosabban nem... mert így a Pokolra jutsz, de én a Mennyországba.
Egyébként nem értem a kérdés célját.
Ha ennyi meg akarsz halni, akkor miért nem vagy már halott? Minek írsz ki ide egy olyan kérdést, ami pont azt a célt szolgálná, hogy hogyan kerülj ki ebből a helyzetből.
Tiszta önellentmondás.
szia
(Máté 4:16) 16 A sötétségben ülő nép nagy világosságot látott, és akik a halál árnyékának földjén ültek, azoknak világosság támadt.”
(Zsoltárok 23:4) 4 Még ha a sötét árnyék völgyében járok is, Nem félek semmi bajtól, Mert te velem vagy; Vessződ és botod vigasztalnak engem.
e aki az életének véget akar vetni, annak valóban lehet, hogy már nem sok értelmét vagy lehetőségét látják az életben
Ám a legrosszabb helyzetből is fellehet kapaszkodni
csak megkell fogni Isten segtő kezét, és igen is küzdeni kell az ember sok mindent kibir,
Voltak emberek akiknek kilátástalan helyzete megváltoztak, mert akartak, mertek változtatni.
vannak akik testi fogyatékosságuk ellenére is az életet válasszák, és harcolnak hogy életben maradjanak
Van egy távoli ismerőöm aki Süket is és vak is, s csak a kezének a tenyerébe jelelve lehet beszélgetni
nem hall hangokat nem lát szineket embereket, képzeld milyen lehet az élete de nem adta fel,
naponta olvassa a bibliát, Braille irással, és elmélkedik az éelt értelmén, és türelemmel várja hogy eljöjjön az a nap amikor a Teremtő visszaadja a látását, és a hallását.
s ez csak egy eset a sok közül, tehát van értelme küzdeni, és ezt megáldja a Teremtő
Nem itt nyavajognál ha öngyilkos akarnál lenni.
Röhelyes vagy.
Ugorj, és ne tartsd felaforgalmat!
Nem hiszem, hogy annyira küzdöttél, inkább azt, nem tudod, hogyan kell küzdeni. A farkas naponta megküzd az élelemért. Az őz is. Az embernek is ezt kell tennie.
Ha kicsit is olvasnál, több lehetőséged lenne a küzdésre. Ismernéd Madách szavait is. Ember küzdj és bízva bízzál.
Ha fáradt vagy, akkor aludj, igyál kávét vagy kapcsolódj ki....
A szauna nagyon jó gondolkodó hely. Az úszás meg egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!