Ha öngyilkos leszek utána a pokolra fogok jutni?
Figyelt kérdés
Vagy ugyan az fog velem történni mintha természetes körülmények között haltam volna meg?2015. febr. 6. 23:35
1/25 anonim válasza:
Izzadt, meztelen, börbeteg és szájszagú öregemberekhez fognak dobni egy lábasba, amit csak a rothadó spermium szaga nyom el el picit.
Néha pedig lejönnek hozzád a szent angyalok és jól megmondják, hogy na ugye...
Ne legyél amúgy öngyilkos:(
Nem kerülsz a pokolba, de a halál nem jó.
Te értékes vagy és élned kell!
2/25 A kérdező kommentje:
De miután meghaltam nem fogok emlékezni semmire és akik később halnak meg, azok sem fognak emlékezni semmire, tehát ugyan ott leszek mint ők.
2015. febr. 6. 23:43
3/25 huskyloverapach válasza:
De emlékezni fogsz minden bûnödre de ha megbánod a bûneidet akkor már nem lehetsz öngyilkos. Ha azért akarsz meghalni hogy kiprobáld milyrn egyszer úgyid meghalsz.
Remélem csak elméleti alapon beszélünk errôl és eszedbe sem jut ilyen hülyeség.
5/25 anonim válasza:
Nem, mivel nincs pokol.
Nem lesz semmi a halál után.
6/25 A kérdező kommentje:
#4-5: Ez megnyugtató. Akkor nincs mitől félnem.
2015. febr. 7. 00:10
8/25 Ozmium42 válasza:
Igen, de már jobban vagyok.
9/25 anonim válasza:
"Honnan tudod,meghaltál már?"
Nem, csak tud gondolkodni.
És te? Te meghaltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!