Van olyan igehely a bibliában ahol megírják hogy jézusnak volt-e felesége?
Figyelt kérdés
Vagy olyan a hol utalnak arra hogy Jézusnak volt felesege? Kéne egy prezentációhoz de nincs időm megkeresni?2015. jan. 29. 17:06
11/12 anonim válasza:
Elég fura, amit írtál.
Én leírtam, amit tudtam erről. Kritika egy szál sem volt benne.
Aztán lepontoztak 0%-ra, ami azt jelenti, hogy egyetlen ember SEM pontozott felfelé. Te sem, és más sem.
Ezért kérdeztem, hogy akkor miért köszönöd mindenkinek... de most már látom, hogy téged sem az igazság érdekel, hanem a szép mesék.
12/12 A kérdező kommentje:
Aki olyan választ adott az pontoztam. Es bocsi hogy férreértettem de nem esett jól hogy Azt mondtad hogy én köszönöm mindenkinek de aztán pontoztam.
2015. febr. 1. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!