Szokták mondani, hogy a gyermek még születése előtt kiválasztja a szüleit?
Figyelt kérdés
Ebben hittem én is,de ha jobban belegondolok..nem értem,hogy miért választ magának egy lélek pl,olyan szülőt aki nem tudja biztosítani neki a rendes életet,gondolok itt a putriban élőkre,vagy pl,a drogos,alkoholista,gyilkos,stb.emberekre,szülőkre..2010. febr. 7. 22:45
31/31 anonim válasza:
Választja, kiérdemli, vagy kiosztják a léleknek a következő családot, környezetet, sorsot? Persze, jó lenne mindenkinek valami szupersorsot választani. De a LÉLEK választ, nem az agy. Azt választja, amiből meg kell tanulnia a neki való leckét. A neki való lecke, a karmától függ. Az kell hogy legyen a végeredmény, ami nagyon nehéz: Anyagi testben önzetlenül élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!