Szokták mondani, hogy a gyermek még születése előtt kiválasztja a szüleit?
Azért mondják ezt mert szép illúziókban élni. Nem hiszem hogy ha ez igaz lenne, akkor pl terhes lenne valaki akit megerőszakolnak, vagy lehetetlen helyekre születne, betegen, sőt akkor miért lenne olyan hogy més pár hetesen elvetl magától? Mégis mit javít meg a szülője életében az aki pár hetesen elmegy úgy hogy az anyja nem is tud róla?
Ez biológia. Megtermékenyül a petesejt, fejlődik, és a tanulás, növés közben alakul ki a lelke.
Miért tanulna bármit is egy olyan életből, amit aztán teljesen elfelejt? Milyen hatása lehet egy ilyen életnek a következő életre? Hol itt a fejlődés?
Sokan azért hisznek a karmában, mert úgy gondolják, hogy az igazságosabb, holott a lélek, ami vándor, nem tartalmazza az egyén vonásait, csak egy szikra, ami mindenkiben ugyanolyan. Miért kell azonosnak tekinteni két embert csak azért, mert az egyikben ugyanaz a lélekdarab van, mint ami a másikban volt?
A halál utáni létben az előző élet összes eseményét "elfelejti" a lélek, ami a következő életben tudatalatt irányít majd. Neked nem szokott lenni olyan érzésed, hogy már láttál egy esetet, amit éppen átélsz? Nekem már rengeteg ilyen élményem volt, sokszor félórák!
A dolgoknak addig kell történni a lélekkel, amíg teljesen meg nem tisztul. Ha ehhez 24000x kell újjászületni, akkor annyiszor fogsz, más és más testbe.
Nem tudjuk, hogy pontosan mi van a halál után és a születés előtt, ez is egy elmélet a sok közül.
Tudod, az a fura, hogy nem érzem otthon magam abban az országban, ahova születtem. Olyan nyelvek állnak hozzám közel, amik felmenőim közül senkinek se volt anyanyelve, és egyik ágról közvetlen - távoli - felmenőim anyanyelvét képtelen vagyok elsajátítani, pedig munka terén hasznos volna. Nem tudom, milyen tanulási, tapasztalási feladattal jöttem, nem túl könnyű a dolgom családi és magánéleti téren, de azt tudom, hogy mi a hivatásom, amit el kell érnem, és amihez ha nehezen is, de valahogy mindig megnyílik előttem egy kapu és megjelenik egy út, amit ha másoknak elmondok, csodálkozva néznek, mert nem jellemző.
Nos először is tudni kell, hogy a LÉLEK=EMBER ha bemész egy faluba és megkérdezed hányan laknak ott? Azt felelik, hogy 300 lélek lakik. Mit értenek ekkor? Valami szellemekre gondolnak? Nem dehogy! Magáról az emberekről beszélnek. A Biblia is azt mondja, hogy "amely lélek vétkezik az hal meg" (Ezekiel 18:4) Ez olyan mint a gyertya lánga ha kialszik nem megy sehova nem létezik többé (Prédikátor 9:5) . . .Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket.
Egy kisbabának nem volt előző élete, a Biblia sehol se beszél erről, csak a filozófia ami ezt tanítja a karma az filozófia nem bizonyított dolog. Viszont az hogy porból lettünk és porrá válunk az bizonyított tény! Nincs halál előtti életünk vagy halál utáni életünk. Viszont van feltámadás, amikor is Isten ígérete szerint itt a földön élünk paradicsomi állapotba.
(Zsoltárok 37:10-11) . . .Egy kis idő még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. 11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!