Mi a helyes keresztény viselkedés?
Nem a tengerpart volt a lényeg, hanem az értelmes emberek.
Egyik oldalam egyébként is a szomorúsághoz szokott és rühelli a boldogságot, kivéve ha másé.
Egyébként ha valaki megütne elborulna az agyam, de az a baj, hogy kontrollálom. A düh viszont megvolna amivel valamit kezdeni kell.
Félek az emberektől és őket is féltem magamtól.
Nincs mit mondanom, nem mutatom ki az érzelmeimet így jó társaság sem vagyok.
És most megsértődtem, ezért inkább megnézek egy filmet :D
Nem esik jól, ha szembesítenek vele, hogy hisztizek és hálátlan vagyok.
Amim van semmi sem az enyém és senkinek sem köszönhetem szerintem.
Ha magaménak tartot valamit, az irigységből van. Lám kiderül, hogy mind irigyek vagyunk.
Amúgy örülök, hogy te boldog vagy, remélem az is maradsz. Legalább ettől jobban érzem magam egy kicsit.
Tudom, hogy jó szándékkal írtál és igazad is van, ezt köszönöm. De előbb utóbb mindenben megtalálom a hátsó szándékot, a rosszat stb...még ha nincs is ott.
Erre lehetne mondani, hogy ha ilyen vagy, akkor dögölj meg. Én is sokszor ezt gondolom.
Én hálát nem tudok érezni, csak szeretetet.
Gyűlölök kötelességből adni.
Valahogy nem tudom összehozni a kérdésedet, azzal amit leírtál magadról!
Kereszténynek tartod magad és nem tudod hogyan kellene viselkedned, vagy valaki aki kereszténynek vallja magát, az nem úgy viselkedik ahogy szerinted kellene neki?
Igen! Semmid sincs amit nem a jó Istentől kaptál! ha pedig úgy kaptad ne kérkedj vele...
Ha ennyire boldogtalan vagy kérd meg Krisztust, hogy szabadítson meg a félelemeidtől, a megkötözöttségeidtől, az önsajnáltatásodtól, a dühödtől stb.
Akit Krisztus megszabadít, az igazán szabad! :) ...és elégedett lesz az életével és nem azt fogja nézni amije nincsen! Tudom, hogy fáj az igazság, de keresd az igazságot! Isten áldjon! :)
"Gyűlölök kötelességből adni."
Szeretetet nem lehet kötelességből adni!!!
A szeretet soha el nem fogy! Miért szeretsz valakit? Mert megérdemli??? Ha nem érdemli meg akkor nem szereted? Ez feltételhez kötött szeretet! Hálát tudsz adni azért akit szeretsz?
A legfontosabb! Isten annyira szeret Téged, hogy a legdrágább kincsét egyszülött fiát adta érted, mikor még meg sem születtél. Krisztus önként meghalt érted! Szerinted mennyire vagy fontos nekik? Ezért kell hálát adni! Nézz körül a világban, lehetne rosszabb is a sorsod! Adj hálát, hogy nem!
A kérdést nem magam miatt írtam ki, csak ide lyukadtunk ki. (Keresztény csak szeretnék lenni, de Jézustól messze vagyok és az nem vagsztal, hogy mások is...)
Arra voltam kíváncsi, hogy feltétlen el kell-e mondani (vagy kimutatni) másoknak, amit érzünk?
Az igazság sokszor fáj ez igaz.
Tehát mindig megmutassuk, hogy kik vagyunk, mit érzünk? Vagy vannak határok?
És ha nem mutatjuk ki a düht, azz hogy kell kezelni? Vagy mit kell tenni, hogy ne legyen?
És van-e olyan eset, amikor a szeretet kimutatása mindig az-e, amire a másik vágyna, vagy lehet neki rossz is?
Ha egy ember önző és a fejéhez vágják, hogy önző, az szeretet? Vagy az a szeretet, ha lenyeljük?
Sokszor imádkoztam meg az Úrhoz, a krisztushoz másokért is.
Te jó ember vagy kedves válaszadó. Azt is tudom, hogy ki vagy :)
És így van, szeretet szívből lehet adni.
Valóban lehetne rosszabb a sorsom. Néha kívánom is, bármennyire nem igaz. És ha erre gondlok, csak kevesebb hálát érzek. Engem ne teremtsen senki hálára.
"Ha egy ember önző és a fejéhez vágják, hogy önző, az szeretet?"
Sok ember nem szereti, ha az igazságot mondják neki! Nekem erről mindig Krisztus tanítása jut eszembe: azt cselekedd másokkal amit szeretnél, hogy veled is cselekedjenek! Ha Te őszinteséget vársz el akkor hogy érzed, neked őszintének kell lenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!