Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet megőrizni a...

Hogyan lehet megőrizni a szüzességem házasságig, ha a hormonjaim nem bírnak magukkal?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és bár nem hívő családból származom, mégis úgy döntöttem, házasság után szeretnék csak szexelni.

Mégis itt vagyok 18 évesen, és sokszor vannak pajzán gondolataim, már egy-egy vonzó testrésztől is izgalomba jövök, nem tudom, mi lesz velem, ha már lesz párom, és esetleg hozzámér...

2014. dec. 26. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szokj le a fürdésről és felejtsd el, hogy figyelsz a táplálkozásodra. Szerintem ez megoldja a gondodat.
2014. dec. 26. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy a hormonjaid nem bírnak magukkal. Ha megakarod tartani a szüzességed házasságig, az nem kis önmegtartóztatást jelent, de a Biblia szerint és szerintem is életed legjobb döntése. Nem lesz könnyű, de ha sikerül, akkor csak olyan férfit keress aki szintén úgy gondolkodik mint te.
2014. dec. 28. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérd Isten segítségét, amikor kísértésbe esel. Bízz benne, hogy megerősít.
2015. febr. 20. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű a dolog, de nem is lehetetlen. Több keresztény barátom van akik meg tudták magukat tartóztatni. Sztem, ha lesz barátod, vagy vőlegényed akkor az a lényeg, hogy ha találkoztok, akkor inkább nyilvános helyen találkozzatok. pl.: parkban, moziban

Ne legyetek kettesben a srác lakásán vagy a te lakásodon, az elég nagy kísértés tud lenni, még ha erősnek hiszed magad akkor is.

Amikor együtt vagytok, keressetek közösen végezhető tevékenységeket. pl.: sütés, főzés

Nem tudom mennyire tudtam segíteni, de itt van egy 6 részes kis tanítás az együttjárásról, amit tudok neked ajánlani, én régebben néztem, így pontosan már nem tudom melyik része szól a feltett kérdésedről, de tudom, hogy beszél róla.

https://www.youtube.com/watch?v=OwJ0P0oUEOc

És még valami....a mai világban nagyon kevesen vannak, akik várnak a szexszel a házasságig. Gondolkozzatok el, az a fiú akivel nem fekszel le, mert megmondod neki hogy számodra a házasság az első és csak utána a szex, egy idő után ott hagy. Vajon megéri egyáltalán egy ilyen sráccal lefeküdni, akinek csak ideig óráig kellesz? Nem lenne-e jobb azt a pasit keresni, aki annyira szeret téged, hogy akár kész feleségül is venni? Akinek nemcsak a tested kell?

Sok sikert!

2015. ápr. 1. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!