Miért hiszik Jehova tanúi, hogy azért van igazuk mert nem szeretik őket az emberek?
Vagy csak azt hiszik, hogy elérnek bármit is azzal, hogy ezt a hittérítő maszlagot bedobják egy olyan oldalra, ahol senkinek sincs türelme 5-10 sornál többet elolvasni.
L
" az emberek nem szeretik a tömeggyilkosokat, a hazug politikusokat és sok egyebet sem"
Igy van
A vallásos zsidók logikusan járnak el, amikor kóser módon elkészitett húst fogyasztanak, mert az nem tartalmaz vért.
- Ugyanez a logika miért nem fedezhető fel jehovatanúinál?
Másoknak propagálják"tartozkódj a vértől" de ők maguk ezt nem teszik.
Miért?
Én egy Jehova Tanúja vagyok,(nem jehovás elFtárs),és bármikor írok bármelyik oldalra ,ha arról van szó,hogy megvédjem a hitemet!
Egy dolog nagyon szomorúvá tesz,amikor olvasom ezeket az oldalakat.
Miért van az,hogy mindíg velünk foglalkoznak a legtöbbet ezen az oldalakon?
Állandóan minket f.káznak és mégis mindenhol csak a belinkelt dolgokat lehet látni!
Az egyik oldalon azt olvastam,hogy nekünk nincsenek önálló gondolataink,mégsem mi szoktunk linkelgetni olyan dolgokat ,amit szerintem az olvasok 10%-a sem olvas el.
Én nagyon büszke vagyok arra ,hogy Tanú lehetek és elmondhatom az embereknek,hogy Jehova Isten mit szándékozik majd tenni az emberiségért,és remélem ,hogy mások is megfogják majd tapasztalni azt az érzést amit én érzek akkor amikor egy olyan személy keresztelkedik meg akit én tanítottam a Biblia megértésére ,és én vezettem azon az úton ami őt az Istenhez vezette!
Lehet,hogy ez másoknak fellengzősen hangzik,de ez már nem az én bajom.
Ami rajtam múlik mindíg megfogom tenni,hogy Jehova Isten helyeslését elnyerjem!
Elnézést kérek mindenkitől,hogy elkanyarodtam a kérdéstől!
Szóval,hogy miért hisszük azt,hogy igazunk van?:Jézus prédikálásának a témája mindíg Isten Királysága volt,ő szétküldte a tanítványait,és megbízta őket azzal,hogy személyesen beszéljenek erről másoknak.
Az egyházak azonban ma ritkán tesznek említést erről a Királyságról,nem beszélve arról,hogy nem is keresik fel személyesen az embereket,és a híveik sem foglalkoznak a Királyság jó hírének a prédikálásával.(máté:24:14)
Azt mondta Jézus,hogy az igaz követőit a közöttük megnyílvánuló önfeláldozó szertetetről lehet majd könnyen felismerni.
Ráillik-e ez a kereszteénység egyházaira amikor nemzetek háborúiba keverednek bele?
Mint ahogy a politikába is beleszólnak!
Na ez a válasz is hosszúra sikeredett,így bocsánatot is kérek ezért ,de remélem ,hogy kielégítő volt a válaszom.Ha nem akkor írjátok meg,hogy mi maradt ki és válaszolok a többi kérdésre is .
Köszi,hogy szántatok rám időt!
En is most tanulok a Jehova Tanuival, es elmondhatom magamrol, hogy miota Jehova kezeben van az eletem, nagyon boldog vagyok, es folytatni szeretnem azt amit elkezdtem.
Elozo gratula neked nagyon ugyes vagy remelem en is eljutok odaig mind te, es akkor lesz igazan teljes az eletem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!