Jehova tanui! A feltámadás után akik a Földön maradnak, azok sosem fognak találkozni a teremtővel és azokkal akik a mennyben fognak élni?
Nem nem szomorit el,mert ertem mi a szandeka azokkal az emberekkel,akik itt fognak elni a foldon.
Nekem ez most is csodalatos,es csak egyre jobb lessz.
En azt nem ertem miert akar mindenki a mennyben[egy helyen]elni Isten szine elott?
Most sem tudunk helyesen viselkedni,amikor ugy gondoljuk nem lat minket,mi lenne ha latna?
Akkor mar jol viselkednenk?
Mert ha igen akkor az baj,mert tudnank mi most is csupan nem akarunk.
Szervusz!
Egyrészt Istent szemtől szembe nem láthatja senki és ezzel nincs is semmi baj. Nem kell elszomorítson senkit, mivel ha akarná sem láthatná. Istennek nincs külseje, ő szellemi lény, lélek. Most is látod őt. Ő ott van mindenütt, mindenhol, jelen van mindenben. De mégsincs teste.
Másrészt Isten csak egyszer fog az elkövetkezőkben halottakat feltámasztani: Armageddonkor. Aki azután is eljátsza az esélyeit, az örökre megsemmisül
Harmadszor: Krisztus nem szó szerint értette, hogy meglátják az Istent, mivel mint mondtam, szellemi lény, akárcsak Jézus Krisztus jelenleg, vagy az angyalok. Hanem Isten hatalmát látják meg, Isten paradicsomát, Isten tetteit, és meglátják ki is az igaz isten: Jehova.
Tiaztelettel, Miklós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!