Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok ahhoz, hogy Teréz...

Mit szóltok ahhoz, hogy Teréz anya nem hitt Istenben?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 17:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Nem ítélem én el Teréz asszonyt"

Tájékoztatásul: Teréz anyának hívják, nem volt asszony, mert asszonynak a férjes nőket szoktuk nevezni. Legalább ennyi eszed lenne, hogy ezt tudnád, de nem csak provokatív vagy, hanem ostoba is. De tudod, az nem egy jó párosítás, mikor a hülyék okoskodnak...

2014. dec. 3. 21:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem provokatív kijelentés volt a részemről, de tény és való, hogy számomra NEM lett nagyobbá e hölgy azzal, hogy nem volt férje.

Az "asszony" alatt 'nőt' értettem.

"Állj le kedves utolsó- szektás- hozzászóló... fogalmad sincs mit élt át Teréz anya..."

Honnan tudod, hogy én szektás vagyok? Egyáltalán milyen az a "szektás" és milyen definíció alapján becsmérelsz e szóval? Tudod melyik a legnagyobb szekta a világon? Tán nem tettszett az igazság? Meg aztán nem szabadna bálványozni senki e földön. Tudod, hogy a Biblia kiket nevez "szentnek"? Hát nem a Teréz anyához hasonlókat - már csak a hite miatt sem.

2014. dec. 4. 10:00
 23/26 anonim ***** válasza:

"Teréz anyának hívják, nem volt asszony, mert asszonynak a férjes nőket szoktuk nevezni."

Aha.

És anyának kit szoktak nevezni?

2014. dec. 4. 10:19
 24/26 A kérdező kommentje:
Anyámnak az apácákat, atyámnak pedig a papokat nevezik, ne vesszetek már ezen össze.
2014. dec. 4. 11:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem nővérnek véletlenül?
2014. dec. 4. 12:32
 26/26 A kérdező kommentje:
Ja igen, nővér. Anyámnak a rendfőnökasszonyt hívják.
2014. dec. 4. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!