Mit szóltok ahhoz, hogy Teréz anya nem hitt Istenben?
"Nem ítélem én el Teréz asszonyt"
Tájékoztatásul: Teréz anyának hívják, nem volt asszony, mert asszonynak a férjes nőket szoktuk nevezni. Legalább ennyi eszed lenne, hogy ezt tudnád, de nem csak provokatív vagy, hanem ostoba is. De tudod, az nem egy jó párosítás, mikor a hülyék okoskodnak...
Nem provokatív kijelentés volt a részemről, de tény és való, hogy számomra NEM lett nagyobbá e hölgy azzal, hogy nem volt férje.
Az "asszony" alatt 'nőt' értettem.
"Állj le kedves utolsó- szektás- hozzászóló... fogalmad sincs mit élt át Teréz anya..."
Honnan tudod, hogy én szektás vagyok? Egyáltalán milyen az a "szektás" és milyen definíció alapján becsmérelsz e szóval? Tudod melyik a legnagyobb szekta a világon? Tán nem tettszett az igazság? Meg aztán nem szabadna bálványozni senki e földön. Tudod, hogy a Biblia kiket nevez "szentnek"? Hát nem a Teréz anyához hasonlókat - már csak a hite miatt sem.
"Teréz anyának hívják, nem volt asszony, mert asszonynak a férjes nőket szoktuk nevezni."
Aha.
És anyának kit szoktak nevezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!