Kedves Istenhívők, erről ti mit gondoltok?
Előre leszögezem hogy ez nem provokatív kérdés akar lenni még ha elsőre annak is látszik. Én csak kíváncsi vagyok ezért gondoltam felteszem ezt a kérdést, a válaszokat pedig előre is köszönöm.
Na akkor:
A Bibliában található gyilkosságokat(Isten és Sátán által) összeszámolták és ez a végeredmény jött ki(nem pontos de közel áll a valósághoz)
Isten: több mint 2 270 365 halott
Sátán: 10 halott
Isten tanításainak nem a szeretet és béke a lényege? Ti hogy tudjátok követni ezek után őt? Ez tényleg érdekel.
Egy másik kérdésem is lenne ami az alábbi:
A bibliai Isten és Sátán egy és ugyanaz?
I. A biblia szerint Isten előtt nem volt Sátán
II. A Sátánt Isten teremtette a biblia szerint
III. A bibliai Isten akármilyen mindenható, állítólag a Sátánt nem tudja legyőzni. Ez csak akkor lehetséges logikailag ha a Sátán Önmagában rejlik, hiszen csak önmagát lehet képtelen legyőzni. Különben egy csettintéssel kinyírhatná a Sátánt
IV. Az elmélet magyarázatot ad a SátánIsten tömeggyilkosságaira és rémtetteire is.
Mielőtt bárki is nekem esne tényleg nem provokálni szeretnék csak érdekel hogy ezek mennyire igazak mert a vallásosak akik járnak templomba meg stb csak jobban rálátnak a dolgokra mint én.
Nem vagyok sem vallásos, sem ateista, sajátos világnézettel rendelkezem. 16/F
"A Bibliában található gyilkosságokat(Isten és Sátán által) összeszámolták " - ennek a forrasat ugyan jelold mar meg, mert erdekelne, h megis ki es hogyan es mikor tette???
"A bibliai Isten és Sátán egy és ugyanaz? " - Isten ugy teremtette a vilagot, hogy sajat magat felosztotta. Ennelfogva Satan (is) Isten resze. Mint peldaul a Neked a segged lyuka, ami budos is, szaros is, de ha elpusztitanad, akkor lennel csak igazan nagy bajban!
"SátánIsten tömeggyilkosságaira és rémtetteire" - A gyilkossagokat MINDIG az emberek kovetik el. Vili?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!