Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Istenhívők, erről ti...

Kedves Istenhívők, erről ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem hogy ez nem provokatív kérdés akar lenni még ha elsőre annak is látszik. Én csak kíváncsi vagyok ezért gondoltam felteszem ezt a kérdést, a válaszokat pedig előre is köszönöm.

Na akkor:

A Bibliában található gyilkosságokat(Isten és Sátán által) összeszámolták és ez a végeredmény jött ki(nem pontos de közel áll a valósághoz)

Isten: több mint 2 270 365 halott

Sátán: 10 halott

Isten tanításainak nem a szeretet és béke a lényege? Ti hogy tudjátok követni ezek után őt? Ez tényleg érdekel.

Egy másik kérdésem is lenne ami az alábbi:

A bibliai Isten és Sátán egy és ugyanaz?

I. A biblia szerint Isten előtt nem volt Sátán

II. A Sátánt Isten teremtette a biblia szerint

III. A bibliai Isten akármilyen mindenható, állítólag a Sátánt nem tudja legyőzni. Ez csak akkor lehetséges logikailag ha a Sátán Önmagában rejlik, hiszen csak önmagát lehet képtelen legyőzni. Különben egy csettintéssel kinyírhatná a Sátánt

IV. Az elmélet magyarázatot ad a SátánIsten tömeggyilkosságaira és rémtetteire is.

Mielőtt bárki is nekem esne tényleg nem provokálni szeretnék csak érdekel hogy ezek mennyire igazak mert a vallásosak akik járnak templomba meg stb csak jobban rálátnak a dolgokra mint én.

Nem vagyok sem vallásos, sem ateista, sajátos világnézettel rendelkezem. 16/F

2014. nov. 29. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%

"A Bibliában található gyilkosságokat(Isten és Sátán által) összeszámolták " - ennek a forrasat ugyan jelold mar meg, mert erdekelne, h megis ki es hogyan es mikor tette???

"A bibliai Isten és Sátán egy és ugyanaz? " - Isten ugy teremtette a vilagot, hogy sajat magat felosztotta. Ennelfogva Satan (is) Isten resze. Mint peldaul a Neked a segged lyuka, ami budos is, szaros is, de ha elpusztitanad, akkor lennel csak igazan nagy bajban!

"SátánIsten tömeggyilkosságaira és rémtetteire" - A gyilkossagokat MINDIG az emberek kovetik el. Vili?

2014. dec. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!