Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Paráznaságnak számít ha egy...

Paráznaságnak számít ha egy 16 éves lány jár valakivel?

Figyelt kérdés
Persze szexuális kapcsolat nélkül.
2014. nov. 15. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem az a leki nyomorék, aki nem szexel. Hanem az aki a másik ember életébe ugat és ítélkezik rajta általában valamilyen téveszme miatt. Tehát bűntudatot akar kelteni a másik emberben, ha nem is a sivár szánalmas kis élete miatt, akkor valamilyen vallásos agymenés miatt, aminek semmi racionális alapja nincs, de romboló annál több. És gusztustalan módon el próbálják adni valamilyen csöpögös erkölcsi sz..rként.

Egy jól működő párkapcsolathoz pedig két ember kell, nem pedig egy képzeletbeli barát. Ahhoz, hogy két ember meg tudja oldani a problémáját, kommunikáció kell és probléma megoldási hajalndóság.

Tény, hogy fiatal korban IS sokat változik az ember, de nehogy már egy rituálén múljon, hogy ki csalja meg a másik embert és ki nem.

"Azért kíváncsi lennék, hogy ezeket a magukat embernek mondott valamiket mi motivál arra,"

If You're 555 then I'm 666, egyik Slipknot számban hallható.

Egy 16 éves érett lány, nem egy kis bab, egy plüss cici, ahogy ezt a téveszmét hiszik páran. Sőt értelmileg sem fogyatékos egy 16 éves.

Szerintem egy 16 éves lány egy fiút keressen vagy készüljön fel az életre, ahelyett, hogy mesét olvas és reménykedik a nagy semmi sz..ban.

2014. nov. 16. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Megint pár fanatikus, frusztrált ember, aki ítélkezni jön ide. Sajnálom, hogy az ő példájukból ítélik meg azt aki keresztény.. Én katolikus vagyok, engem ki szoktak átkozni, azt mondják, nem vagyok keresztény. Nem érdekel, de ebben a 16 éves lányban ne keltsenek felesleges bűntudatot, frusztrációt egy haragos, büntető Istenképpel. Édesanyáddal nem tudnád ezt megbeszélni? Jobb ötletnek tartom, mint itt kérdezősködni.
2014. nov. 16. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Egészen egyszerűen csak az a normális, ha van párkapcsolatod és abban van szex is, mint minden más. És tudod miért? Mert ez a NORMÁLIS és ez a TERMÉSZETES. Amiről ti beszéltek EMBERELLENES és BŰNTUDATKELTÉS csak.

ÁRT az embernek, és ennek a lánynak is!

2014. nov. 16. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

filoszgod, te jóságos... miért lenne baj, ha 16 évesen EGYÜTT JÁR valakivel? Nem szexről volt szó!

Egyébként az a gyanúm, hogy ezt a kérdést csak azért tette fel valaki, hogy lássa, vannak-e itt akkora fanatikusok, akik szerint még az együtt járás is bűn... és vannak... nem gondoltam volna, hiszen a párkapcsolatot semmilyen vallási szabály nem tiltja.

2014. nov. 16. 18:00
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"Egészen egyszerűen csak az a normális, ha van párkapcsolatod és abban van szex is, mint minden más. És tudod miért? Mert ez a NORMÁLIS és ez a TERMÉSZETES. Amiről ti beszéltek EMBERELLENES és BŰNTUDATKELTÉS csak."

Tedd hozzá, hogy SZERINTED. A Szentírás tanítása szerint a szexuális életnek a házasságban van a helye. Én inkább a korabeli szexuális forradalmat tartom emberellenesnek, amikor félelmetes méreteket ölt a nem kívánt terhességek száma. De ennek a következménye még a nemi betegségek, és egyéb dolgok is, amikről inkább nem ejtek szót. Bűntudata pedig úgy vélem általában azoknak az embereknek lehet, akik tudják, hogy bűnösök.

2014. nov. 16. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Gyakorlatilag mindenki szerint aki nem egy misztikus mesevilágban és!(mellesleg a szexológia és a szexuálpszcihológia tudományágai szerint)

Ez a két tudományág kissé komolyabb mint ez a vallásos rizsa ;))) Úgyhogy nem csak szerintem hanem minden komoly ember szerint aki tudományágak véleményét veszi figyelembe és nem légből kapott tanmesékét.

2014. nov. 16. 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:
72%
Szóval csak házasság (lehetőleg korán) vagy szexuális forradalom (=nem kívánt terhesség, nemi betegség) a két lehetséges út? Nem csoda, hogy a vallási fanatizmus szexuális frusztrációt okoz.
2014. nov. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!