Római katolikus fiatal nők/ lányok! Sminkeltek?
Mi a véleményetek arról, hogy egy keresztény lány sminkeli magát?:)
Szerintetek helyes? Mert mikor én kisminkelem magam nagy ritkán, akkor kellemetlenül érzem magam, és nem is megyek az nap templomba míg el nem távolítom.
A fölösleges negatív kommenteket légyszi ne írjatok.
Egészen nyugodtan sminkeld magad. Sőt, kifejezett jó dolog, ha a templomot elegánsan, kiöltözve és szépen tiszteled meg.
A szépség nem egyenlő a kihívó öltözködéssel vagy a szemérmetlenkedéssel. Nyilván mindent lehet túlzásba vinni, de a smink önmagában a szépség eszköze, és hol máshol lenne a szépségnek jobb helye, mint a templomban.
A ròmai katolikus lányok, nem ítélkező barmok általában.
Na ők az igazi római katolikus nők:)
Egyáltalán nem sminkelek sehova, de ennek nem vallási okai vannak, csak nem szeretem.
Barátnőm szolidan sminkel templomba is. Szerintem ugyanaz vonatkozik erre is, mint az öltözködésre: ne legyen kihívó.
Lucifer...
Kifejtenéd nézeteidet kérlek?
Én nem ítélem el ha valaki sminkelve jár vagy nem. Kíváncsi voltam más is érez-e úgy mint én, hogy Isten azért alkotott ekkora szempill
Át, mert ezt látta szépnek..ezért nem rikító vörös a szánk stb. De tényleg mindenkinek szíve joga, és ettől független lehet csodálatos lele :)
A többiek köszönöm a választ:)
Én pedig nem is mondtam egy szóval sem, hogy te barom volnál:)
Borasztóan sérült embetek viszont szoktak születni (nem csak lelkileg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!