Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Római katolikus fiatal nők/...

Római katolikus fiatal nők/ lányok! Sminkeltek?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról, hogy egy keresztény lány sminkeli magát?:)

Szerintetek helyes? Mert mikor én kisminkelem magam nagy ritkán, akkor kellemetlenül érzem magam, és nem is megyek az nap templomba míg el nem távolítom.

A fölösleges negatív kommenteket légyszi ne írjatok.

2014. szept. 2. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Egészen nyugodtan sminkeld magad. Sőt, kifejezett jó dolog, ha a templomot elegánsan, kiöltözve és szépen tiszteled meg.

A szépség nem egyenlő a kihívó öltözködéssel vagy a szemérmetlenkedéssel. Nyilván mindent lehet túlzásba vinni, de a smink önmagában a szépség eszköze, és hol máshol lenne a szépségnek jobb helye, mint a templomban.

2014. szept. 2. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Eredetileg szőke hajam van de sötétbarnára festettem a hajam, sminkelni is szoktam (szemceruza halványan+spirál és pirosító). Jó ízlés határain belül nyugodtan
2014. szept. 2. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Én visszafogottan sminkelek templomba (alapozó, spirál, pirosító) ha viszont nem templomba készülök, akkor tusvonalat is szoktam és füstös sminkeket is. Templomba mindig térd alá érő, hátat és vállat takaró ruhában megyek. De igazából, vagyis véleményem szerint nem a smink vagy az öltözködés dönti el, h vki mennyire vallásos hanem a viselkedése a templomon kívül.
2014. szept. 2. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

A ròmai katolikus lányok, nem ítélkező barmok általában.

Na ők az igazi római katolikus nők:)

2014. szept. 2. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sminkelek sehova, de ennek nem vallási okai vannak, csak nem szeretem.

Barátnőm szolidan sminkel templomba is. Szerintem ugyanaz vonatkozik erre is, mint az öltözködésre: ne legyen kihívó.

2014. szept. 2. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Lucifer...

Kifejtenéd nézeteidet kérlek?

Én nem ítélem el ha valaki sminkelve jár vagy nem. Kíváncsi voltam más is érez-e úgy mint én, hogy Isten azért alkotott ekkora szempill

Át, mert ezt látta szépnek..ezért nem rikító vörös a szánk stb. De tényleg mindenkinek szíve joga, és ettől független lehet csodálatos lele :)

A többiek köszönöm a választ:)

2014. szept. 2. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pedig nem is mondtam egy szóval sem, hogy te barom volnál:)

Borasztóan sérült embetek viszont szoktak születni (nem csak lelkileg).

2014. szept. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!